Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας
Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας/Φωτογραφία: ΑP images
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΝΙΑ

H βασίλισσα Ράνια με τις κόρες της -To οικογενειακό πορτρέτο για τα γενέθλιά τους


Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας γιόρτασε τα γενέθλια της πριγκίπισσας Ιμάν και της πριγκίπισσας Σάλμα.

Οι δύο όμορφες κόρες της έχουν γενέθλια με μια ημέρα διαφορά: η Ιμάν γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1996 και η Σάλμα στις 26 Σεπτεμβρίου του 2000.

H περήφανη μητέρα τους θέλησε να τους ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά μέσα από το προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε ένα οικογενειακό πορτρέτο τους, όπου μητέρα και κόρες φορούν τζιν και πουκάμισα.

H βασίλισσα Ράνια με τις κόρες της -To οικογενειακό πορτρέτο για τα γενέθλιά τους

«Η φιλία μας γίνεται ολοένα και πιο δυνατή καθώς οι δυο σας μεγαλώνετε. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερες φίλες από εσάς. Χρόνια σας πολλά, Ιμάν και Σάλμα» σημείωσε στο επίσημο προφίλ της η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας για τις δύο κόρες της.

H βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας έχει τέσσερα παιδιά, όπου μάλιστα ο ο μεγαλύτερος γιος της, ο 28χρονος Χουσεΐν, ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μία αδελφή του, Σάλμα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μαζί της.

Θυμίζουμε ότι ο διάδοχος του θρόνου, Χουσεϊν, αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό την Αλ-Σαϊφ. Επίσης, στις αρχές Ιουλίου η πριγκίπισσα Ιμάν αρραβωνιάστηκε τον Τζαμίλ Αλεξαντερ Θερμιώτη, έναν νεοϋορκέζο χρηματιστή με καταγωγή από την Ελλάδα.

SHARE