Τι είπε η βασίλισσα Ράνια στη νύφη της λίγο πριν τον γάμο
Η βασίλισσα Ράνια με την πριγκίπισσα Ραζούα.
22|09|2023 08:44
SHARE
QUEEN RANIA

Η βασίλισσα Ράνια αποκαλύπτει τι συμβουλή έδωσε στη νύφη της, πριν τον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας


Η βασίλισσα Ράνια έχει πολύ καλή σχέση με τη νύφη της, πριγκίπισσα Ράτζουα, και αποκάλυψε τις συμβουλές που της έδωσε πριν ενωθεί με τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας.

Ειδικότερα, η 53χρονη βασίλισσα της Ιορδανίας, η οποία βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αυτή την εβδομάδα, παραχώρησε συνέντευξη στη Hoda Kotb για την εκπομπή Today Show του NBC την Τετάρτη.

Η βασίλισσα Ράνια και ο σύζυγός της, βασιλιάς Αμπντάλα Β', γιόρτασαν τον γάμο του γιου τους πρίγκιπα διαδόχου Χουσεΐν με τη Σαουδάραβα αρχιτέκτονα Ραζούα Αλ Σάιφ τον Ιούνιο.

Αρκετοί βασιλείς από όλο τον κόσμο παρευρέθηκαν στον πολυτελή γάμο στην Ιορδανία, μεταξύ των οποίων το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας και η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι.


Και τώρα η πεθερά βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε τα λόγια σοφίας που έδωσε στην 28χρονη αρχιτέκτονα Ράτζουα Αλ Σαίφ λίγο πριν παντρευτεί με τον πρίγκιπα Χουσεϊν.

Τι είπε η βασίλισσα Ράνια στη νύφη της λίγο πριν τον γάμο

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπα στη Rajwa, λίγο πριν ο γιος μου ανακοινώσει τον αρραβώνα του, ήταν ότι δεν υπάρχει 100% ποσοστό αποδοχής. Πάντα θα έχεις ανθρώπους που θα είναι εναντίον σου και η συμβουλή που θέλω να προσπαθήσω να σου δώσω είναι: "Σε παρακαλώ, προσπάθησε να μην διαβάζεις τα σχόλια».

«Πάντα θα υπάρχει αρνητικότητα - και δεν αφορά εσένα, αλλά το άτομο που το κάνει», συνέχισε. «Είναι δυστυχισμένοι στη δική τους ζωή. Οπότε μην κουβαλάς αυτή τη δυστυχία. Θα κλονίσει την αυτοπεποίθησή σας».

Getty Images

Ο γιος της βασίλισσας Ράνια, πρίγκιπας Χουσεΐν, παντρεύτηκε τη Ράτζουα την 1η Ιουνίου 2023 στο παλάτι Ζαχράν στην Ιορδανία. Η Ράτζουα, η οποία γεννήθηκε στη Σαουδική Αραβία, εργάστηκε ως αρχιτέκτονας στο Designlab Experience στο Ριάντ. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το πώς ακριβώς γνωρίστηκαν με τον πρίγκιπα Χουσεΐν, αλλά το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Αύγουστο του 2022.

SHARE