Βάσω Λασκαράκη
Βάσω Λασκαράκη/ Φωτογραφία: Instagram/ @vasolaskaraki
11|09|2023 09:09
SHARE
ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ

Η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφίζει την κόρη της στην πρώτη της μέρα στο σχολείο


Η Εύα, η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη έχει μεγαλώσει πολύ και φέτος ξεκινάει στην Ε’ Δημοτικού!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στο προσωπικό Instagram της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη, όμορφες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά αυτή τη φορά η περίσταση ήταν ιδιαίτερη.

Η Βάσω Λασκαράκη διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στο Instagram και μάλιστα δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, η Βάσω Λασκαράκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την πρώτη μέρα σχολείου της Εύας, η οποία ξεκινάει την πέμπτη τάξη του δημοτικού.

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα, είναι 10 χρονών και μεγάλωσε πολύ. Έχει μακριά καστανόξανθα μαλλιά, είναι ψηλή και έχει πάρει σίγουρα πολλά χαρακτηριστικά από τους γονείς της, περισσότερα όμως από τη Βάσω Λασκαράκη.

Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της μήνυμα για τους Έλληνες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες.

«Φύγαμε για την E δημοτικού. Ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα δε θα πάνε σχολείο όλα τα παιδιά στην χώρα μας. Καλή σχολική χρόνια σε παιδιά κ εκπαιδευτικούς» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε την κόρη της Βάσως Λασκαράκη την πρώτη μέρα σχολείου:

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και μαζί απέκτησαν την Εύα. Μετά το διαζύγιο της με τον πρώην σύζυγο της και μπαμπά της Εύας, Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Βάσω Λασκαράκη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένη με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί κρυφά στην Κρήτη, ενώ έδωσε ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους του στη Νάξο.

SHARE