Φωτογραφία: Instagram/@vasolaskaraki
Φωτογραφία: Instagram/@vasolaskaraki
05|01|2023 11:21
SHARE
ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ

Η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφίζει την κόρη της -Σε ποιον μοιάζει η Εύα Τσιμιτσέλη;


Η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από το Λονδίνο, με την κόρη της, Εύα, και οι διαδικτυακοί της φίλοι «έλιωσαν».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βάσω Λασκαράκη κοινοποιεί κάποια φωτογραφία της κόρης της, τώρα όμως το άλμπουμ των φωτογραφιών της από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στο Λονδίνο είναι το κάτι άλλο.

Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα, έχει μεγαλώσει πολύ και κάθε ημέρα που περνά μοιάζει ολοένα και περισσότερο στη μητέρα της. Οι διαδικτυακοί φίλοι της ηθοποιού άλλωστε, τόνισαν πως, η Εύα είναι ολόιδια με τη μητέρα της θυμίζοντας όμως και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε ορισμένα στιγμιότυπα.

Η Βάσω Λασκαράκη φωτογραφίζει την κόρη της -To άλμπουμ της Εύας από τις διακοπές στο Λονδίνο

Αυτή τη φορά, η Βάσω Λασκαράκη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την ολιγοήμερη απόδρασή της στο Λονδίνο και μάλιστα, οι φωτογραφίες με την κόρη της φανερώνουν τις μαγικές τοποθεσίες τις οποίες επισκέφθηκαν.

Η Βάσω Λασκαράκη, η κόρη της Εύα, και ο σύζυγός της ηθοποιού, Λευτέρης Σουλτάτος επισκέφθηκαν το μαγικό Λονδίνο την περίοδο των εορτών και μάλιστα έκαναν μια επίσκεψη στο WB studio, με θεματική του Harry Potter.

Είναι γνωστό πως η Εύα έχει μια αγάπη στον «κόσμο» του Harry Potter και από παλαιότερες δημοσιεύσεις της μητέρας της, το άλμπουμ από το studio του Harry Potter όμως φαίνεται πως την ξετρέλανε.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό άλμπουμ της Εύας από το Λονδίνο


Φωτογραφία: Instagram/@vasolaskaraki
Φωτογραφία: Instagram/@vasolaskaraki
SHARE