Η ηθοποιός σε καλοκαιρινές διακοπές
@vasolaskaraki
17|08|2021 10:01
SHARE
ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ

Η Βάσω Λασκαράκη μας δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της, Εύα


Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία όπου για πρώτη φορά μας δείχνει την κόρη της, Εύα Τσιμιτσέλη.

Η Βάσω Λασκαράκη, έπειτα από ένα χρόνο αποχής από την τηλεόραση, επιστρέφει ανανεωμένη στη νέα σειρά της κρατικής τηλεόρασης «Σε ξένα χέρια», όπου μεταξύ άλλων παίζουν οι Γιάννης Μπέζος, Ρένια Λουϊζίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Μάλιστα, τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα και η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται το χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Κρήτης, στο νησί που κατάγεται και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγος της, Λευτέρης Σουλτάτος.

Πρόσφατα, η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram και για πρώτη φορά μας έδειξε την κόρη της, Εύα Τσιμιτσέλη. Η μικρή, τον Νοέμβριο θα γίνει 8 ετών, είναι μια κούκλα κι όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τη μαμά της έχει μακριά ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια.

Η Βάσω Λασκαράκη ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και μαζί απέκτησαν την Εύα. Από τότε που έγινε μαμά η ηθοποιός αποφάσισε να σταματήσει το θέατρο και να παίζει μόνο στην τηλεόραση για να περνάει χρόνο με την μοναχοκόρη της.

Μετά το διαζύγιο της με τον πρώην σύζυγο της και μπαμπά της Εύας, Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Βάσω Λασκαράκη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένη με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί κρυφά στην Κρήτη, ενώ έδωσε ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους του στη Νάξο, και η ίδια έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία της για ένα ακόμα παιδί.

SHARE