Βάσω Λασκαράκη
Φωτογραφία: Instagram/ @vasolaskaraki
28|11|2022 15:08
SHARE
MERRY CHRISTMAS

Η Βάσω Λασκάράκη στόλισε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο έλατο -Μπήκαμε για τα καλά σε Christmas mood


Η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο μπήκαν για τα καλά σε Christmas mood!

Εδώ και αρκετές μέρες, βλέπουμε στο Instagram feed μας πολλούς Έλληνες celebrities να έχουν στολίσει για τις επερχόμενες γιορτές. Χρώματα, φωτάκια και στολίδια γεμίζουν τα social media και μας κάνουν να ανυπομονούμε για την εορταστική άδεια, τις εκδρομές, τα κάλαντα και τα φαγοπότια με τους αγαπημένους μας.

Σε παρόμοιο χριστουγεννιάτικο κλίμα μπήκε κι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, η Βάσω Λασκαράκη και ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος. Οι δυο τους το βράδυ της Παρασκευής αποφάσισαν ότι ήρθε η στιγμή για το δικό τους χριστουγεννιάτικο ντεκόρ και έδωσαν στην εντυπωσιακή τους μονοκατοικία στα Βόρεια Προάστια μια festive ατμόσφαιρα.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει έντονη παρουσία στα social media, οπότε ήταν φυσικό να μη λείψουν και οι σχετικές αναρτήσει στα social media.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό, το οποίο είναι γεμάτο με φωτάκια και κόκκινα στολίδια.

Δείτε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου:

Βίντεο: Hello.gr

άσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος μένουν σε ένα όμορφο σπίτι στην Κηφισιά, μαζί με την κόρη της Βάσως Λασκαράκη από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, Εύα.

Το προσωπικό τους καταφύγιο έχει μεγάλο κήπο, τεράστια κουζίνα στην οποία ο Λευτέρης φτιάχνει τις συνταγές του, αλλά και ένα πολυτελές σαλόνι με ξύλινα πατώματα και τζάκι.

SHARE