Η 24χρονη από την Θεσσαλονίκη, Γεωργία Μπίκα
Η 24χρονη από την Θεσσαλονίκη, Γεωργία Μπίκα
19|01|2022 09:44
SHARE
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: H 24χρονη περιγράφει όσα έζησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου


Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε τα όσα φριχτά έζησε στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου.

Με μια κατάθεση ψυχής η 24χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση τις τελευταίες ώρες είναι καταιγιστικές, καθώς σύμφωνα με την πληροφορίες οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η κοπέλα εκείνο το βράδυ είχε καταναλώσει αλκoόλ και ουσίες που επηρέασαν το νευρικό της σύστημα.

Η 24χρονη η οποία παραχώρησε την πρώτη της επώνυμη συνέντευξη, δείχνοντας το πρόσωπό της, περιέγραψε όσα θυμάται από τα όσα έγιναν στο πάρτι στο ξενοδοχείο και εν συνεχεία στη σουίτα 602.

Μιλώντας στο zougla.gr, η Γεωργία Μπίκα αποκάλυψε αρχικά ότι στο πάρτι την προσκάλεσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, τον οποίο γνωρίζει τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και στη συνεχεία ως φίλη. «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Πάρε μια φίλη σου να έρθεις». Με αυτά τα λόγια όπως εξομολογείται η 24χρονη Γεωργία ο Μάνος Παπαδόπουλος της πρότεινε να παρευρεθεί στο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο πάρτι της σουίτας του ξενοδοχείου. Όπως εκμυστηρεύτηκε στο παρελθόν είχε προσκληθεί και σε άλλα πάρτι, ωστόσο πότε δεν είχε παρατηρήσει κάτι περίεργο.

Στο πάρτι έφτασε μαζί με μια 17χρονη φίλη της. Στο πάρτι υπήρχαν 15-17 άτομα, στην πλειοψηφία κοπέλες. Όπως λέει η 24χρονη η ίδια δεν γνώριζε κάποιον. Ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνια και στη συνέχεια της πρόσφεραν ένα ποτό βότκα με redbull. Από εκείνη τη στιγμή και μετά άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και ξαφνικά «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της».

Η 17χρονη φίλη της Γεωργίας αντιλήφθηκε πως δεν ήταν καλά και έτσι οι δύο κοπέλες αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Η 24χρονη τόνισε πως τον μόνο που χαιρέτησαν, ήταν «ο άνθρωπος που μας κάλεσε στο πάρτι, δηλαδή ο Μάνος».

Διαβάστε τη συνέχεια στο iefimerida.gr

SHARE