η Βικτόρια Μπέκαμ με λευκό σακάκι
Φωτογραφία: AP Images
16|12|2023 16:41
SHARE
BEND IT LIKE BECKHAM

Η Βικτόρια Μπέκαμ ανέβασε την πιο σέξι φωτό του Ντέιβιντ και το Instagram ενθουσιάστηκε


Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ και λατρεύουν να πειράζουν ο ένας τον άλλον.

Αυτό έγινε ακόμη πιο σαφές στο ευρύ κοινό μέσα από το ντοκιμαντέρ για τον ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία στο Netflix, όπου οι δυο τους μοιράστηκαν κάποιες άγνωστες πτυχές της σχέσης τους με το κοινό.

Μετά από τέσσερα παιδιά και κάποιες «φουρτούνες» φαίνεται ότι καταλαβαίνουν βαθιά ο ένας τον άλλο και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ βρέθηκαν για κάποιες μέρες στη Νέα Υόρκη, με τον πρώτο να αναρτά φωτογραφίες, μεταξύ άλλων, και με την κόρη τους Χάρπερ, που έχει μεγαλώσει πολύ.

Η καλύτερη λήψη, ωστόσο, ήρθε από τη Βικτόρια, η οποία ανάρτησε μια φωτογραφία που δείχνει τον Ντέιβιντ φορώντας μόνο ένα λευκό μποξεράκι, να έχει ξαπλώσει προκειμένου να επισκευάσει την τηλεόραση του δωματίου τους.

Το γυμνασμένο σώμα του με τα τατουάζ «έριξε» το Instagram, με τη Βικτόρια να σχολιάζει χιουμοριστικά: «Ο ηλεκτρολόγος ήρθε να φτιάξει την τηλεόραση...Παρακαλώ!».

Η σέξι φωτό του Ντέιβιντ Μπέκαμ που ανάρτησε η Βικτόρια

SHARE