Βικτόρια Μπέκαμ
Φωτογραφία: Vogue France
31|10|2023 11:15
SHARE
A TRUE FASHIONISTA

Η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογραφίζεται για τη γαλλική Vogue με ρούχα άλλων οίκων -A true fashionista


Η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογραφήθηκε για τη γαλλική Vogue και φόρεσε ρούχα άλλων οίκων, όχι δικά της, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί μια πραγματική λάτρη της μόδας.

Η Βικτόρια Μπέκαμ γνώρισε στιγμές δόξας ως μέλος των εμβληματικών Spice Girls και μετά τη διάλυσή τους κυνήγησε το αληθινό της όνειρο: δοκίμασε τις δυνατότητές της ως σχεδιάστρια μόδας. Πρόσφατα, ο οίκος της λάνσαρε και τις σειρές μακιγιάζ και αρωμάτων, ενώ το Μάρτιο ανακοινώθηκε ότι έβγαλε για πρώτη φορά κέρδος.

«Αυτή είναι μόνο η αρχή. Έχω πολλές φιλοδοξίες και εργάζομαι σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Ποτέ δεν περιμένω τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους. Είναι μια τόσο συναρπαστική περίοδος. Φέτος, η εταιρία έβγαλε κέρδος! Αυτό απαιτεί χρόνο, ειδικά για μια ανεξάρτητη μάρκα. Τώρα που έχω θέσει τις βάσεις για τον οίκο, μπορεί να αρχίσει η πραγματική δουλειά. Θέλω ο οίκος να εξελιχθεί, παραμένοντας ταυτόχρονα αυθεντικός, είτε πρόκειται για μόδα, είτε για ομορφιά, είτε για αρώματα… Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θέλω να κάνω» αναφέρει η Βικτόρια Μπέκαμ για τα σχέδιά της για το μέλλον.

Όσον αφορά στην εικόνα της «κρύας» που έδινε στο παρελθόν, ανάφερε: «Πριν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν με φωτογράφιζαν συνεχώς οι παπαράτσι, τα μέσα ενημέρωσης με παρουσίαζαν ως ένα κυκλοθυμικό άτομο που δεν χαμογελάει ποτέ. Αυτή ήταν η ιστορία που έλεγαν και αυτό πίστευε ο κόσμος. Όταν ανακαλώ την εποχή των Spice Girls και όλα παρουσίαζαν τα μέσα ενημέρωσης, καταλαβαίνω ότι όλα αυτά με επηρέασαν πραγματικά. Όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση, προστατεύεις τον εαυτό σου. Μόλις έβλεπα τους παπαράτσι, έβαζα την πανοπλία μου και έτσι με έβλεπε ο κόσμος. Δεν ένιωθα άνετα με αυτή την εικόνα, οπότε μερικές φορές ενοχλούμουν. Με παρουσίαζαν ως κάποια που είχε πάντα κακή διάθεση. Αυτό ήταν αναληθές».

Η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογραφίζεται για τη γαλλική Vogue με ρούχα άλλων οίκων -A true fashionista

Η ίδια πρόσθεσε «Μόλις άρχισα να παρουσιάζω τη δουλειά μου και μπόρεσα να επικοινωνώ μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς τη βοήθεια του Τύπου, οι άνθρωποι μπορούσαν να με δουν όπως είμαι. Αλλά ας το ξεκαθαρίσουμε: ποτέ δεν δημοσιεύω για να αποδείξω κάτι σε κανέναν. Σταμάτησα να ανησυχώ για το τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα εδώ και πολύ καιρό. Θα ήθελα τα μέσα ενημέρωσης να με παρουσιάζουν ως κάποιον που είναι ευγενικός, συμπαθής και με σεβασμό, αλλά δεν με νοιάζει πια. Χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι με βλέπουν πλέον ως σκληρά εργαζόμενη, σύζυγο και μητέρα… βλέπουν την πραγματική μου προσωπικότητα».

Αποδεικνύοντας ότι λατρεύει τη μόδα, η Βικτόρια Μπέκαμ δέχτηκε να φωτογραφηθεί για τη γαλλική Vogue φορώντας δημιουργίες άλλων οίκων και όχι δικές της.

Πιο συγκεκριμένα, στο εξώφυλλο του περιοδικού φορά total look Prada και κοσμήματα Tiffany & Co., όπως και στην παρακάτω φωτογραφία.

Σε δύο ασπρόμαυρα κλικ ποζάρει σε ένα λιβάδι. Σε αυτό μπροστά από ένα αυτοκίνητο με ρούχα Saint Laurent by Anthony Vaccarello, κοσμήματα Tiffany & Co. και Chaumet και παπούτσια Sergio Rossi, ενώ στο άλλο φορά παλτό Maison Alaia.

Λατρέψαμε το Miu Miu παλτό που φορά σε μια από τις φωτογραφίες στο αυτοκίνητο, αλλά και το black & white look με tank top και παντελόνι Bottega Veneta.

SHARE