Φωτογραφία NDP photo agency
Φωτογραφία NDP photo agency
28|05|2024 13:10
SHARE
ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟ

Η σπάνια κοινή εμφάνιση της Βίκυς Βολιώτη με την κόρη της, Άννα [φωτογραφία]


Η Βίκυ Βολιώτη πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, Άννα. Μητέρα και κόρη βρέθηκαν στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση για να παρακολουθήσουν μια μοναδική συναυλία με την καλλιτεχνική υπογραφή του μεγάλου συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Η Βίκυ Βολιώτη, κατά την άφιξή της στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση πόζαρε μαζί με την κόρη της στον φωτογραφικό φακό και έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετες.

Η αγαπημένη ηθοποιός, όπως πάντα είχε επιλέξει ένα κομψό συνδυασμό στο ντύσιμό της με σατέν τοπάκι και μάξι πλισέ μαύρη φούστα. Ωστόσο και οι δύο φόρεσαν παρόμοια δερμάτινα σανδάλια και τσάντες χιαστί.

Η χαριτωμένη Άννα φόρεσε ένα ροζ φόρεμα.

Σπάνια κοινή εμφάνιση με την κόρη της, Άννα

NDP photo agency

Η Βίκυ Βολιώτη και ο σύζυγός της Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν την Αννα από την Αιθιοπία πριν από 8 χρόνια περίπου. Η μικρή Αννα βαφτίστηκε στον Πανάγιο Τάφο με νονούς τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε για την κόρη της ότι: «Ο γάμος προέκυψε επειδή θέλαμε να υιοθετήσουμε την Άννα και τότε ήταν απαραίτητη προϋπόθεση. Δεν επιτρέπονταν ακόμα οι μονογονεΐκές οικογένειες. Ο Σίμος έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, γιατί ήθελε παιδί και το συζητούσαμε. Με έκανε να αισθανθώ ότι μαζί του θα είναι κάτι που θα είναι εύκολο.

Η διαδικασία ήταν μια πολύ μεγάλη και γεμάτη περίοδος, γεμάτη έντονα συναισθήματα, τη θυμάμαι με πολύ αγάπη και επειδή είχε την ευτυχή κατάληξη. Όταν την πήρα αγκαλιά, για εμένα ήταν αδιαπραγμάτευτο, για εμένα ήταν η κόρη μου, ήταν το παιδί μου και δεν υπήρχε περίπτωση αυτό να αλλάξει».

SHARE