Χριστίνα Μπόμπα και Βίκυ Καγιά
Χριστίνα Μπόμπα και Βίκυ Καγιά/Φωτογραφία: Instagram
INSTAGRAM

Βίκυ Καγιά και Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν πως κάνουν διάλειμμα από τα social media


Με διαφορά λίγων ωρών Βίκυ Καγιά και Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσαν μέσα από το προφίλ τους στο Instagram πως κάνουν ένα διάλειμμα από τα social media.

Oι δύο γυναίκες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα ενεργές στο Instagram δημοσιεύοντας στιγμές από την καθημερινότητά τους, αποφάσισαν να απέχουν για λίγο καιρό από τα social media κάνοντας την σχετική ανακοίνωση μέσα από το προφίλ τους στο Instagram.

Βίκυ Καγιά: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη»

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στους followers πως αποφάσισε να απέχει από τα social media μέχρι να μπει ο Σεπτέμβριος. H παρουσιάστρια και μοντέλο σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Less perfection, more authenticity! Η αυθεντικότητα είναι μια σπάνια και αναγκαία αρετή! Δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι, παρότι η καθημερινότητα συχνά το προστάζει, αλλά αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media - έστω και για λίγο. Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!».

Χριστίνα Μπόμπα: «Social Media Break!»

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε στο προφίλ της στο Instagram πως για ένα διάστημα αποφάσισε να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό και συγκεκριμένα στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου έγραψε:

«Social Media Break! Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις. Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας».

SHARE