Η Βίκυ Καγιά με κτίρινο φόρεμα
Απίθανο trhowback/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
24|03|2020 15:23
SHARE
THROWBACK

15 χρονών και αγνώριστη: Η Βίκυ Καγιά σε φωτογράφιση με τον Γιώργο Χρανιώτη το 1992 -Μελαχρινή με ράστα


Ο Γιώργος Χρανιώτης δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από μια φωτογράφισή του το 1992, όπου ποζάρει με ένα πανέμορφο και χαμογελαστό 15χρονο κορίτσι, το οποίο κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει με την πρώτη ματιά. Κι όμως! Είναι η Βίκυ Καγιά στα πρώτα της βήματα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Χρανιώτης στο Instagram τον βλέπουμε να ποζάρει σε φωτογράφιση του Votre Beaute το 1992, όταν, όπως αναφέρει ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησης, δεν είχε σκεφτεί καν να γίνει ηθοποιός. Προσπαθούσε να μαζέψει μερικά χρήματα και του πρότειναν να φωτογραφηθεί για ένα περιοδικό. Όταν έφτασε λοιπόν στο σετ, συνάντησε ένα πρόσχαρο και πανέμορφο 15χρονο κορίτσι, το οποίο έγινε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της ελληνικής σκηνής, τη Βίκυ Καγιά.

Από τη φωτό δε θα την αναγνώριζε κανείς, αφού είναι μελαχρινή και με μαλλιά ράστα! Ο Γιώργος Χρανιώτης εξιστορεί παρακάτω τη συνάντησή τους:

«Πρέπει να ήταν στο περιοδικό Votre Beaute, το 1992. Δεν μου χε καν περάσει απ το μυαλό ότι θέλω να γίνω ηθοποιός και προσπαθούσα να μαζέψω μερικά χρήματα, για να εξαφανιστώ για καλοκαίρι. Μου πρότειναν να κάνω μια φωτογράφιση, ο Βασίλης Ζούλιας αν θυμαμαι καλά είχε κάνει το styling, τα μαλλιά ο Τρύφωνας Σαμαράς και φωτογράφος ο Τάκης Διαμαντόπουλος.

Το δεκαπεντάχρονο κορίτσι, που είναι μαζί μου στη φωτό, γέλαγε συνέχεια, πείραζε όποιον έβρισκε μπροστά της και γλένταγε με παιδική αφέλεια, αλλά και επίγνωση της ιδιαιτερότητας της, τους πάντες. Είχε ανύπαρκτο ναρκισσισμό και διαολεμένη όρεξη για παιχνίδι, αλλά και δουλειά. Βίκυ Καγιά, πάνε χρόνια ε; Πλάκα έχει να ανακαλύπτεις παλιές φωτό, όταν μένεις σπίτι» έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης στη λεζάντα της φωτογραφίας.





SHARE