Η Βίκυ Καγιά
Φωτογραφία: Instagram/ @vickykaya_
11|09|2021 14:03
SHARE
THROWBACK

Η Βίκυ Καγιά και η Γωγώ Μαστροκώστα σε επίδειξη μόδας στα 90s


Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Βίκυ Καγιά στην ίδια επίδειξη μόδας, τη δεκαετία του ‘90.

Η Γωγώ Μαστροκώστα μπήκε στα τηλεοπτικά πλατό και στο σαλόνι μας ως τηλεοπτική γυμνάστρια στα 90s. Σήμερα, στα 51 της διατηρεί μια αψεγάδιαστη σιλουέτα με σωστή διατροφή και σκληρή γυμναστική. Αν και απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, με τους χιλιάδες followers της.

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά αποχώρησε πρόσφατα από το GNTM, αλλά θα τη δούμε σύντομα στη σκηνή του So you think you can dance, ενώ συνεχίζει δυναμικά με το Shopping Star. Είναι μια από τις Ελληνίδες μοντέλα που έκανε καριέρα στο εξωτερικό, συνεργαζόμενη με πολλούς διάσημους οίκους και σχεδιαστές.

Στον λογαριασμό @greekvintage_culture, όπου δημοσιεύονται φωτογραφίες και παλιά δημοσιεύματα, όλα σκαναρισμένα από τον ίδιο τον χρήστη και την πλούσια συλλογή του, είδαμε μια φωτογραφία όπου οι δύο πανέμορφες Ελληνίδες συμμετέχουν στην ίδια επίδειξη μόδας, στα ένδοξα 90s.

Η φωτογραφία είχε δημοσιευτεί στο αξέχαστο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός, στο τεύχος 1522 -το οποίο κόστιζε 400 δραχμές!

Η Βίκυ Καγιά και η Γωγώ Μαστροκώστα φορούν λευκά, σέξι φορέματα με διαφάνεια, ενώ τα μαλλιά τους είναι μαζεμένα σε σφιχτό κότσο. Σίγουρα η συγκεκριμένη ανάρτηση μας πήγε σε παλιές εποχές!

SHARE