Βίκυ Κουλιανού
Βίκυ Κουλιανού/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
29|03|2024 09:51
SHARE
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ

Βίκυ Κουλιανού: «Ο ρόλος της Κατερίνας Λέχου στο "Είσαι το ταίρι μου"είχε γραφτεί για μένα»


Το «Είσαι το Ταίρι μου» είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Η Βίκυ Σταυροπούλου με τον Αλέξη Γεωργούλη ήταν το ένα ζευγάρι που έκλεψε τα φώτα, το άλλο όμως ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την Κατερίνα Λέχου.

Ενα αταίριαστο εκ πρώτης όψεως ζευγάρι το οποίο ήρθε κοντά κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, στο πλαίσιο του σίριαλ πάντα. Και μπορεί να έχουν περάσει 23 χρόνια από το τέλος της σειράς όμως ακόμη και σήμερα, όταν προβάλλεται σε επανάληψη, το «Είσαι το Ταίρι μου» σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ποια ήταν να υποδυθεί τον ρόλο της Κατερίνας Λέχου στο «Είσαι το ταίρι μου»

Με εξομολογητική διάθεση η Bίκυ Κουλιανού σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hellο αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει για να βρίσκεται στο «Είσαι το ταίρι μου» αλλά τελικά είπε το «όχι».

«Τότε έφταιγα εγώ. Ο ρόλος είχε γραφτεί για μένα, γι’ αυτό και την ηρωίδα την έλεγαν Βίκυ. Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά για να φύγουμε για γυρίσματα στην Αυστραλία, αλλά νομίζω ότι είχα κλείσει με τον Λειβαδά για να κάνω θέατρο. Θα βρίσκαμε έναν τρόπο αλλά εγώ τους είπα «όχι», είπε χαρακτηριστικά.

SHARE