Βίκυ Κουλιανού και Σπύρος Παπαδόπουλος
Η Βίκυ Κουλιανού και ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε μια ρετρό φωτογραφία /Φωτογραφία: NDP Photo Agency
FANTASTICO

ANT1 memories: Όταν η 28χρονη Βίκυ Κουλιανού και ο Σπύρος Παπαδόπουλος παρουσίαζαν το σόου «Fantastico» το 1995


Ένα ταξίδι στο παρελθόν έκανε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook.

Το κανάλι του Αμαρουσίου μοιράστηκε μια φωτογραφία από το μακρινό 1995, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Βίκυ Κουλιανού, με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του.

Με τα hashtag #ant1memories και #30yearsANT1, μάς θύμισε ένα ξεχασμένο τηλεοπτικό σόου των 90s, το «Fantastico».

Οικοδεσπότες ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός -που από τότε δοκίμαζε τις δυνάμεις του στην τηλεπαρουσίαση- και το γνωστό top model.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Το «Fantastico», µε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη Βίκυ Κουλιανού, μετέφερε τον τηλεθεατή µε ταχύτητα αστραπής από τον Λούτσιο Ντάλλα και τον Μίκη Θεοδωράκη στη Ρίτα Χέιγουρθ και τον Γιάννη Πάριο. Το πρόγραμμα, που έγραψε τη δική του ιστορία, έμεινε στη μνήμη των τηλεθεατών κυρίως για τα πολύ μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών που παρουσίασε, αλλά και για τις έξυπνες ιδέες που υιοθέτησε».

Το ψυχαγωγικό σόου ήταν τρίωρο και προβαλλόταν καθημερινές και όχι τα Σαββατοκύριακα. Είχε καλεσμένους ανθρώπους από το χώρο της τηλεόρασης, του θεάματος, της διανόησης, της πολιτικής και άλλους σπουδαίους χώρους.

Βίκυ Κουλιανού και Σπύρος Παπαδόπουλος το 1995
Βίκυ Κουλιανού και Σπύρος Παπαδόπουλος το 1995/Φωτογραφία: Facebook/ANT1TV

Στη φωτογραφία που μοιράστηκε το κανάλι στο Facebook, η Βίκυ Κουλιανού έχει το χαρακτηριστικό της σπαστό, μαύρο, μακρύ μαλλί ενώ φορά μια στράπλες σμαραγδί τουαλέτα. Τότε ήταν μόλις 28 ετών.

Μάλιστα, το τηλεοπτικό σποτ για το «Fantastico» έγινε έμφαση στο σεξ απίλ του μοντέλου, δείχνοντάς την να χορεύει αισθησιακά με ένα λευκό slip dress στον Σπύρο Παπαδόπουλο, υπό τους ήχους του hit «You can leave your hat on», αλά Κιμ Μπάσιντζερ.

SHARE