Η Βίκυ Σταυροπούλου με φόρεμα
Φωτογραφία: Instagram/@vickystavropoulouofficial
04|12|2021 10:41
SHARE
THROWBACK

«Πώς περνάνε τα χρόνια» -Η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της και τη Μαρία Λεκάκη, 20 χρόνια πριν


Η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε μια αναδρομή σε παλιές φωτογραφίες και ανακάλυψε ένα στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της.

Η ηθοποιός, που φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του διαγωνιστικού show J2US, διατηρεί ένα δραστήριο προφίλ στο Instagram όπου μοιράζεται τα looks της από το show αλλά και στιγμές από την καθημερινότητά της.

Η πρόσφατη ανάρτησή της είχε άρωμα παρελθόντος, με τη φωτογραφία να έχει τραβηχτεί περίπου 20 χρόνια πριν, όπως γράφει.

Στη φώτο, η Βίκυ Σταυροπούλου με ξανθά μαλλιά, κάθεται δίπλα στην Μαρία Λεκάκη, την οποία αγκαλιάζει η μικρή Δανάη Μπάρκα.

««20 χρόνια πριν...Τότε δεν ποζάραμε στις φωτογραφίες, γι’ αυτό και είναι εντελώς αυθόρμητη -Ε και ίσως όχι πολύ κολακευτική για μένα. Αλλά ρε παιδιά σκέφτομαι.. πώς περνάνε τα χρόνια! Πώς αλλάζουν οι καιροί.. και τι όμορφο πράγμα είναι να δημιουργούμε αναμνήσεις. Εδώ, το 2000 νομίζω σε διακοπές Χριστουγέννων με την Μαρία Λεκάκη τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και πολλούς άλλους φίλους και το Δαναάκι μικρό !* Να είμαστε καλά, να χαμογελάμε και να έχουμε όμορφους ανθρώπους γύρω μας! Καλό Σαββατοκύριακο με χαρά και θετική σκέψη παιδιά.. όλα λύνονται έτσι! Να αγαπάτε & να το δείχνετε! Η αγάπη είναι θαύμα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε τη φωτογραφία.

SHARE