χιόνια Φλώρινα
Φωτογραφία: TikTok/stef_greece
ΦΛΩΡΙΝΑ

Σαν παραμύθι: Ένα υπέροχο βίντεο μας ξεναγεί στο αλπικό τοπίο της Φλώρινας


Χιονιάς και πολικές θερμοκρασίες είναι προ των πυλών ενώ η χώρα έχει μπει ήδη στην κατάψυξη.

Εδώ και μέρες όμως πολλές ορεινές περιοχές έχουν ήδη ντυθεί στα λευκά χαρίζοντάς μας μοναδικές εικόνες που μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι.

Η Φλώρινα και οι γύρω περιοχές είναι χιονισμένες και έχουν μετατραπεί σε ένα υπέροχο, αλπικό τοπίο.

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο που δείχνει το χιονισμένο τοπίο στο Πισοδέρι Φλώρινας.

Ο χρήστης @stef_greece μοιράστηκε το απίθανο βίντεο στο TikTok του και το είδε να γίνεται viral καθώς διάφορες σελίδες στα social media το αναπαρήγαγαν. Το βίντεο των 11 δευτερολέπτων έχει ξεπεράσει τις 1,2 εκατ. προβολές.

@stef_greece Σαν παραμύθι 🥰❄️ Βίγλα, Φλώρινα #fyp #fypシ #mpesfy #fypシ゚viral #greecetiktok ♬ everything i wanted - Billie Eilish

«Winter in Greece» και «Σαν παραμύθι», γράφει χαρακτηριστικά ο TikToker και travel photographerπου μοιράζεται συχνά τέτοια υπέροχα βίντεο από τις γύρω περιοχές.

Τον βλέπουμε να κάνει την βόλτα του με το αμάξι μέσα στο χιονισμένο τοπίο, με τα δέντρα να είναι εντελώς λευκά από το χιόνι ενώ από πάνω απλώνεται ο καταγάλανος ουρανός.

Δεν είναι κάποιο μέρος της Ελβετίας αλλά η ορεινή Βόρεια Ελλάδα που είναι πανέμορφη και τον χειμώνα με μαγευτικά τοπία που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα πολυτελή χειμερινά θέρετρα των Άλπεων.

@stef_greece I must be dreaming ❄️🤭 #tiktokgreece #fyp #fypシ #mpesforyou ♬ These Days - Nico
SHARE