Ο Θανάσης Βέγγος στο κρεβάτι στην ταινία Διακοπές στο Βιετνάμ
Φωτογραφία: Finos Film
FINOS FILM

«Ψυχραιμία κύριοι»: Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Finos Film για την καραντίνα με τον μοναδικό Θανάση Βέγγο


Ένα απίθανο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Φίνος Φιλμ στο Instagram χαρίζει γέλιο και μας φτιάχνει τη διάθεση.

Η δεύτερη «σεζόν» της καραντίνας ξεκίνησε στις 6 Νοεμβρίου και ανατρέξαμε στις συνήθειες της πρώτης φοράς που «μείναμε σπίτι». Ψάχνουμε επικές ταινίες που δεν είχαμε ποτέ τον χρόνο να δούμε (ή να ξαναδούμε), κλασικά μυθιστορήματα που όλοι πρέπει να έχουν διαβάσει έστω και μια φορά στη ζωή τους ή online μαθήματα και σεμινάρια για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, βέβαια, περίοπτη θέση παίρνουν και οι κλασικές, παλιές, αγαπημένες ελληνικές ταινίες, με πρωταγωνιστές αστέρες που έχουν μείνει ανεξίτηλοι στη μνήμη όλων και συνεχίζουν να κρατούν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους.

Στον επίσημο λογαριασμό της Φίνος Φιλμ στα social media δημοσιεύτηκε ένα υπέροχο βίντεο, το οποίο σίγουρα θα σας φτιάξει το κέφι, καθώς καταφέρνει να δώσει μια χιουμοριστική νότα στην κατάσταση που βιώνουμε.

Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την καραντίνα

«The Lockdown Series “Ψυχραιμία κύριοι, μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται περί ματαιώσεως της αποστολής. Ένα timeout… 15 χρόνια!”» διαβάζουμε στη λεζάντα του χιουμοριστικού βίντεο, το οποίο σίγουρα θα ενθουσιάσει τους αιώνιους οπαδούς του παλιού, «χρυσού» ελληνικού κινηματογράφου.

Στο βίντεο απολαμβάνουμε γνωστές σκηνές από εμβληματικές ταινίες της Φίνος Φιλμ, ενώ «παρελαύνουν» μερικοί από τους πιο αγαπημένους μας πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης, όπως ο Θανάσης Βέγγος -ο οποίος μας προτρέπει να έχουμε ψυχραιμία- και ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, που αναφέρει τα 15 χρόνια ως πιθανή διάρκεια της καραντίνας!

Δείτε παρακάτω το απολαυστικό βίντεο:

SHARE