Η Νάγια Ριβέρα με μαύρο τοπ χαμογελά
AP Images
15|07|2020 10:30
SHARE
NAYA RIVERA

Νάγια Ριβέρα: Η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι καταρρακωμένη από τον χαμό της ηθοποιού -Το βίντεο από την κοινή τους εμφάνιση στο Glee


Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram από την εποχή που συνεργάστηκε με τη Νάγια Ριβέρα, την πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιό του Glee, που έχασε πρόσφατα τη ζωή της.

Στη θλίψη βυθίστηκε το χολιγουντιανό στερέωμα όταν ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε η σωρός της Νάγια Ριβέρα. Η ίδια με τον 4χρονο γιο της είχαν πάει εκδρομή στη λίμνη Πίρου και κατέβηκαν από τη βάρκα να κολυμπήσουν. «Πιστεύουμε ότι το σκάφος άρχισε να παρασύρεται από τα ρεύματα. Βλέποντάς το η ηθοποιός συγκέντρωσε όλες της τις δυνάμεις για να γυρίσει τον γιο της και να τον ανεβάσει στη βάρκα, αλλά όχι για να σωθεί» είπε ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα.

Από την πορεία της Νάγια Ριβέρα στα τηλεοπτικά δρώμενα, σίγουρα το Glee παραμένει η μεγαλύτερη επιτυχία της, η οποία τη σύστησε στο παγκόσμιο κοινό και την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή. Ο ρόλος της Σαντάνα που υποδυόταν ήταν από τους πιο χαρακτηριστικούς. Ερωτευμένη με την καλύτερή της φίλη και με μια εχθρικότητα προς όλους λόγω της καταπιεσμένης σεξουαλικότητά της, πολλοί ήταν εκείνοι που ταυτίστηκαν μαζί της.

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτούς που πέρασαν από τη σειρά ήταν και η βραβευμένη με Όσκαρ Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει ένα βίντεο από την εποχή που συμμετείχε στο Glee. Στο βίντεο βλέπουμε την Γκουίνεθ Πάλτροου και τη Νάγια Ριβέρα, μαζί με τη Χέδερ Μόρις, να τραγουδούν το Landslide των Fleetwood Mac.

«Θυμόμαστε την όμορφη Νάγια Ριβέρα σήμερα. Το να τραγουδάω αυτό το τρίο με εκείνη ήταν τόσο σημαντική στιγμή. Είμαι σοκαρισμένη και δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος γεμάτος με τόσο πάθος και ζωή και ταλέντο δεν είναι πια μαζί μας. Είμαι απίστευτα θλιμμένη για την οικογένειά της» έγραψε η Γκουίνεθ Πάλτροου στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

SHARE