Βιτόρια Τσερέτι
Βιτόρια Τσερέτι/Φωτογραφία: ΑP images
ΒΙΤΟΡΙΑ ΤΣΕΡΕΤΙ

Βιτόρια Τσερέτι: To διάσημο μοντέλο και σύντροφος του Ντι Κάπριο αποκαλύπτει ποια τάση της μόδας δεν αντέχει άλλο να βλέπει


Η Βιτόρια Τσερέτι, πολύ γνωστό μοντέλο, είναι σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από το καλοκαίρι του 2023.

To διάσημο μοντέλο μίλησε στην γαλλική Vogue για τις τάσεις της μόδας και αποκάλυψε ποια είναι η αγαπημένη της και ποια δεν αντέχει άλλο να βλέπει όχι μόνο στα street style looks αλλά και στο κόκκινο χαλί.

Η μελαχρινή Ιταλίδα, Βιτόρια Τσερέτι, έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους οίκους μόδας και θεωρείται από τα πιο διάσημα μοντέλα της γενιάς της. Όπως ήταν αναμενόμενο η σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο την έκανε ακόμα πιο γνωστή στο ευρύ κοινό με την ίδια να κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή.

Η 25χρονη Βιτόρια Τσερέτι αποκάλυψε στην γαλλική Vogue πως η τάση του Mob Wife είναι η αγαπημένη της και πως δεν αποχωρίζεται τις γούνες στις βραδινές της εξόδους.

To διάσημο μοντέλο επίσης τόνισε ότι δεν αντέχει άλλο να βλέπει την τάση του Barbiecore. Η Bιτόρια Τσερέτι εξήγησε πως δεν ήταν ποτέ κορίτσι του ροζ και πως αγαπημένο της χρώμα είναι το μαύρο.

Στη συνέχεια του βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram, η Βιτόρια Τσερέτι σημείωσε πως της αρέσει πολύ η τάση του Cowboycore καθώς αγαπάει τις καουμπόικες μπότες, τα άλογα και τα καπέλα.

Tέλος η τάση του Visible Thong, δηλαδή τα «ορατά» στρινγκ, δεν της αρέσει, όπως και η τάση του «no pants», καθώς όπως εξηγεί δεν θα μπορούσε ποτέ να καθίσει σε έναν εξωτερικό χώρο χωρίς να φορέσει παντελόνι.

SHARE