Ρεκόρ επισκεψιμότητας για τον Iούλιο
Ρεκόρ επισκεψιμότητας για τον Iούλιο
04|08|2022 10:03
SHARE
BOVARY.GR

Bovary.gr: Ρεκόρ επισκεψιμότητας με 2,731,813 μοναδικούς χρήστες τον Ιούλιο


Σταθερά στην κορυφή των γυναικών sites και τον Ιούλιο το Bovary.gr καταγράφοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας με μοναδικούς χρήστες.

Ένα ακόμα ρεκόρ στη σταθερά ανοδική πορεία του Bovary.gr, ενός γυναικείου site με άποψη για τη σύγχρονη εποχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Google Analytics, το Bovary.gr για τον μήνα Ιούλιο του 2022 σημείωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 2,731,813 μοναδικών χρηστών και 11,832,684 pageviews!

Έχοντας αποδείξει την ποιότητα του content, την καθημερινή προσοχή που δείχνουμε στην παραμικρή λεπτομέρεια, την αγάπη μας για την αισθητική -παραμένοντας όμως πάντα επίκαιροι στην εκάστοτε εποχή- η ομάδα του Bovary.gr «ακούει» τις τάσεις, συναντά ανθρώπους με ενδιαφέρουσες ιστορίες, ψάχνει ό,τι πιο συναρπαστικό από κάθε γωνιά του κόσμου, παρουσιάζει τις εξελίξεις στον τομέα της μόδας, της ομορφιάς, του design και της γαστρονομίας και παρακολουθεί τις προτάσεις του πολιτισμού -σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Χωρίς να εφησυχαζόμαστε στα εντυπωσιακά νούμερα, υποσχόμαστε να παραμείνουμε συνεπείς στην ποιότητα και το καλαίσθητο περιεχόμενο και να συνεχίσουμε να καλύπτουμε όλη τη γκάμα θεμάτων που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα και όχι μόνο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αποδοχή και την εμπιστοσύνη σας και σας ευχόμαστε καλό Αύγουστο!

SHARE