Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με μαύρο σακάκι
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
07|07|2022 09:25
SHARE
THROWBACK

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρούλα Κορομηλά 30 χρόνια πριν -Στο στούντιο του «Πρωινού Καφέ»


Μια φωτογραφία από το παρελθόν είδε το φως της δημοσιότητας και αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη που απεικονίζει τη Ρούλα Κορομηλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν και είναι ένα πρόσωπο που έχει σημαδέψει την ελληνική τηλεόραση. Η καριέρα της ξεκίνησε από το τη δεκαετία του ‘80 και λίγα χρόνια μετά έγινε η καθημερινή παρέα των τηλεθεατών μέσα από τις εκπομπές που παρουσίαζε, κυρίως τον Πρωινό Καφέ.

Όσο για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είναι πολλά εκείνα που μπορεί κανείς να πει. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μια χαρισματική και ταλαντούχα γυναίκα, δυναμική και πεισματάρα.

Έμεινε στη συνείδηση του κοινού σαν το χαμογελαστό κορίτσι ενώ μέσα από τους ρόλους που ενσάρκωσε τόσο σε θέατρο όσο και σε κινηματογράφο άφησε σπουδαία παρακαταθήκη στο κινηματογραφικό στερέωμα.

Τώρα, 30 χρόνια μετά, μια φωτογραφία κοινοποιήθηκε στα social media του συλλέκτη και δημοσιογράφου Χρήστου Κωνσταντίνου, με τη Ρούλα Κορομηλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό.

Η φωτογραφία είναι από το 1992, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν στην επιρτροπή για την επιλογή της Ελληνίδας «Σκάρλετ Ο΄Χάρα» που θα γινόταν πρέσβειρα Ελληνικής ομορφιάς και ταλέντου σε διαγωνισμό στην Ατλάντα.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνταν στο ίδιο στούντιο με τν «Πρωινό Καφέ» όπου παρουσιάστρια ήταν η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε τη φωτογραφία με τη Ρούλα Κορομηλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Φωτογραφία: Instagram/ @xristoskp
SHARE