Νόνικα Γαληνέα
Φωτογραφία: NDP
FLASHBACK

Βουγιουκλάκη, Μπονάτσος, Αλεξανδράκης και Γαληνέα: Δύο θρυλικά ζευγάρια σε μια σπάνια φωτό


Η Νόνικα Γαληνέα με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο ήταν από τα λαμπερά ζευγάρια του κινηματογράφου την δεκαετία του '80.

Δύο ζευγάρια που έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, αλλά δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν μαζί από τον Απρίλιο του 1982 μέχρι το Δεκέμβριο του 1987, σύμφωνα με τα περιοδικά της εποχής. Οσο για τον Αλέκο Αλεξανδράκη, παντρεύτηκε τέσσερις φορές στη ζωή του και η Νόνικα Γαληνέα ήταν σύντροφός του για 21 χρόνια. Δούλεψαν μαζί στο θέατρο ανεβάζοντας πολλές επιτυχημένες παραστάσεις τις δεκαετίες του΄70 και ΄80 ενώ έγραψαν θεατρική ιστορία δημιουργώντας δύο σκηνές: το Θέατρο Ιλίσια και το Στούντιο Ιλίσια.

H Nόνικα Γαληνέα έχει σημειώσει σε συνέντευξή της στη BOVARY: «Ο Αλέκος ήταν η ασπίδα μου, το πιστεύω μου, ο κατάλληλος άνθρωπος που θα μπορούσε να με παραλάβει μετά τον Κουν και να με ολοκληρώσει σαν προσωπικότητα. Μου έπεσε το λαχείο της ζωής μου. Ο Αλέκος ήταν το λαχείο της ζωής μου, και είναι ακόμα. Δεν υπήρχε άλλος τέτοιος άνθρωπος».

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Βλάσση Μπονάτσο μαζί με την Νόνικα Γαληνέα και τον Αλέκο Αλεξανδράκη

Στον λογαριασμό της Ελενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία από το 1984. Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε: «Αll stars: 1984 εποχή Βίκτωρ -Βικτώρια. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Βλάσσης Μπονάτσος δίνουν συγχαρητήρια στους Αλεκο Αλεξανδράκη και Νόνικα Γαληνέα στο θέατρο «Κάππα» μετά την πρεμιέρα της «Βεντάλιας της λαίδης Γουΐντερμιρ» υπό το βλέμμα του μεγάλου θεατρικού παραγωγού και στενού τους φίλου Γιώργου Λεμπέση, τον χειμώνα του 1983».

SHARE