Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ/Φωτογραφία: alikivougiouklakiofficial/instagram
16|08|2022 12:25
SHARE
ΑΛΙΚΗ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη βάφτιση του γιου τους στην Τήνο


Μια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ από τη βάφτιση του γιου τους, Γιάννη Παπαμιχαήλ είδε το φως της δημοσιότητας.

Η σπουδαία Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένα ζευγάρι που ο κόσμος λάτρεψε. Αγαπήθηκαν σαν ζευγάρι της μεγάλης οθόνης αλλά και σαν ζευγάρι στην πραγματική ζωή.

Οι δυο τους ένωσαν τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου στις 18 Ιανουαρίου του 1965 στους Δελφούς και έπειτα απεκατέστησαν τον γιο τους, Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφερε στον κόσμο τον Γιάννη Παπαμιχαήλ το 1969 και περίπου δύο χρόνια μετά το τάμα που είχε κάνει επισκέφθηκε το νησί της Τήνου ξανά.

Όπως έχει αναφερθεί σε πολλά δημοσιεύματα στο παρελθόν, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε κάνει τάμα στην Παναγιά της Τήνου και αφού κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί της επέστρεψε στο νησί, όπου έγινε και η βάφτιση.

Τώρα, η φωτογραφία από τη βάφτιση στην Τήνο δημοσιεύθηκε στο Instagram από το επίσημο προφίλ του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και οι διαδικτυακοί φίλοι έδειξαν μέσα από τα σχόλια τον ενθουσιασμό τους.

Δείτε τη φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη βάφτιση του γιου τους

SHARE