Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην Αλίκη στο Ναυτικό
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στην Αλίκη στο Ναυτικό/ Φωτογραφία: IMDb
16|09|2020 17:22
SHARE
ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1984

Vintage -Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ φωτογραφήθηκαν με τον γιο τους, Γιάννη, 36 χρόνια πριν


«100% Σ’αγαπώ»: Η φράση στο T-Shirt που φορούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, μάλλον δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, που διαχειρίζεται τον λογαριασμό που φέρει το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram, ανέσυρε από το συρτάρι των αναμνήσεών του μια συλλεκτική και σπάνια φωτογραφία από την ζωή με τους γονείς του.

Ο έφηβος Γιάννης με το μαύρο Τ-Shirt του και με την αθωότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, φωτογραφίζεται πλάι στην μητέρα του Αλίκη και τον πατέρα του, Δημήτρη -το χέρι του οποίου ακουμπά στοργικά τον ώμο τους.

Πάμε πίσω στο 1984: Aλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ετοιμάζονται να μοιραστούν ξανά την ίδια σκηνή μετά από 10 χρόνια υποδυόμενοι τους ήρωες του έργου «Εκπαιδεύοντας την Ρίτα» που θα σημειώσει λίγο μετά μεγάλη επιτυχία.

H Aλίκη, με ένα πλατύ χαμόγελο, ακτινοβολεί μπροστά στον φακό. Η εμφάνισή της δείχνει για ακόμα μια φορά ότι ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά.

«Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα" και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι' αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την "Φιλουμένα Μαρτουράνο" σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές» γράφει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

H φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό με το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CFMc6kLlNi3/

Δείτε απόσπασμα από την παράσταση ( από το αρχείο της Λουκίας Μάντζου):

https://www.youtube.com/watch?v=gO64S5aiEc0
SHARE