Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρης Παπαμιχαήλ/Φωτογραφία: alikivougiouklakiofficial/instagram
29|08|2022 10:32
SHARE
THROWBACK

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στον πρώτο χορό τους ως παντρεμένοι


Ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια του κινηματογραφικού γίγνεσθαι ήταν αναμφισβήτητα η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί συνυπήρξαν στη ζωή και στον κινηματογράφο πολλά χρόνια ενώ το κοινό τους είχε πια συνηθίσει και αγαπήσει ως ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στον Άγιο Νικόλαο των Δελφών, στις 18 Ιανουαρίου του 1965. Ο γάμος είχε γίνει στους Δελφούς, υποτίθεται για να μείνει σχετικά μακριά -αν όχι από τη δημοσιότητα- τουλάχιστον από τα πλήθη.

Από τον γάμο τους κυκλοφόρησε μια φωτογραφία και συγκεκριμένα δημοσιεύθηκε από το προφίλ της δημοσιογράφου και συλλέκτριας Έλενας Μακρή Λυμπέρη στο instagram.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ στον πρώτο χορό τους ως παντρεμένοι στη γαμήλια δεξίωσή τους.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε μεταξύ άλλων: «Έχοντας ήδη παντρευτεί τέσσερις φορές για χάρη του κινηματογραφικού φακού, η Βουγιουκλάκη και ο Παπαμιχαήλ παντρεύτηκαν στα αλήθεια αυτή τη φορά στον Άγιο Νικόλαο των Δελφών, στις 18 Ιανουαρίου του 1965. Ο γάμος είχε γίνει στους Δελφούς, υποτίθεται για να μείνει σχετικά μακριά -αν όχι από τη δημοσιότητα-, τουλάχιστον από τα πλήθη. Κουμπάροι ήταν ο συγγραφέας Βίκτωρ Μακρίδης και οι κινηματογραφικοί παραγωγοί Δαμασκηνός και Μιχαηλίδης. Είναι η εποχή που η Αλίκη είχε φύγει από τον Φίνο. Ο Αλέκος Σακελάριος έλεγε πως το πρώτο βράδυ του γάμου τους, και ενώ τους περίμεναν στο γαμήλιο τραπέζι, καβγάδισαν τόσο πολύ ώστε ο Παπαμιχαήλ ήθελε να την πετάξει από το μπαλκόνι του δωματίου τους στο ξενοδοχείο.»

SHARE