Το εμβληματικό μοντέλο Carmen Dell’Orefice
Το εμβληματικό μοντέλο Carmen Dell’Orefice/Φωτογραφία: Splash/Ideal images
CARMEN DELL' OREFICE

Carmen Dell’Orefice: Το εμβληματικό μοντέλο ποζάρει τόπλες στα 91 της -Μοναδική


H Carmen Dell’Orefice είναι το μακροβιότερο εν ενεργεία supermodel στον κόσμο.

H 91χρονη Carmen Dell’Orefice αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση του περιοδικού «New You» να ποζάρει στο εξώφυλλο μαζί με την 69χρονη Beverly Johnson, η οποία έγραψε ιστορία στον χώρο της μόδας καθώς ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα μοντέλο που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue το 1974.

Σε μια προσπάθεια να καταρρίψουν κάθε ηλικιακό στερεότυπο στη βιομηχανία της μόδας, τα δύο supermodels έκαναν μια υπέροχη κοινή φωτογράφιση.

Carmen Dell’Orefice: Το εμβληματικό μοντέλο ποζάρει τόπλες στα 91 της σε περιοδικό

Η Carmen Dell'Orefice είναι γνωστή ως το γηραιότερο μοντέλο του κόσμου που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει στις πασαρέλες. Μάλιστα πόζαρε για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του περιοδικού Vogue σε ηλικία μόλις 15 ετών, το 1946, και από τότε μεσουρανεί στον κόσμο της μόδας. 

Στη φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό «New Υοu» δεν δίστασε να ποζάρει τόπλες στο κρεβάτι. Στον λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram σημειώθηκε: «Το supermodel Carmen Dell'Orefice αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός με αυτή την φωτογράφιση».

Τα δύο iconic μοντέλα, Carmen Dell’Orefice και Beverly Johnson, φωτογραφήθηκαν μαζί για το περιοδικό και σύμφωνα με την Beverly Johnson η συνεργασία ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

«Θα ήθελα να καταγραφεί ότι αυτή η γυναίκα είναι το είδωλό μου.Είναι ο στόχος μου στο μόντελινγκ. Υπήρξε μέντορτάς μας και δεν το ξέρει καν, έχω πολύ σεβασμό για αυτή τη γυναίκα. Γνωρίζω όλες τις φωτογραφήσεις της. Έχει κάνει την πιο απίστευτη δουλειά από όλα τα μοντέλα στη μόδα».

SHARE