Η Catherine Deneuve και η Chiara Mastroianni ξαναβρέθηκαν στο κόκκινο χαλί
Φωτογραφία: AP Images
22|05|2024 17:11
SHARE
ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ

Η Κατρίν Ντενέβ και η Κιάρα Μαστρογιάννι στο κόκκινο χαλί για την ταινία «Marcello Mio»


Το βράδυ της Τρίτης η Κατρίν Ντενέβ και η Κιάρα Μαστρογιάννι περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί στις Κάννες.

Ήταν μία από τις πιο πολυαναμενόμενες προβολές του 77ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Μετά τις ταινίες "Emilia Pérez", "Les Linceuls", "Kinds of Kindness", "Oh, Canada" και "Horizon: An American Saga", ήρθε η σειρά της ταινίας "Marcello Mio" να παρουσιαστεί στο Palais des festivals την Τρίτη 21 Μαΐου. Ήταν μια ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στον σκηνοθέτη της Christophe Honoré στο κόκκινο χαλί, αλλά επίσης και πάνω απ' όλα στο καστ της, που αποτελείται από την Catherine Deneuve και την κόρη της Chiara Mastroianni.

Μαζί, μητέρα και κόρη περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των Καννών μαζί με το καστ και το συνεργείο της ταινίας. Ο Benjamin Biolay, ο πρώην σύντροφος της Chiara Mastroianni, ο Melvil Poupaud, η Nicole Garcia και ο Fabrice Luchini, που επίσης ανήκουν στο καστ της ταινίας «Marcello Mio», έδωσαν επίσης το παρών το βράδυ της Τρίτης.

Και οι δυο κυρίες επένδυσαν στο μαύρο χρώμα, μια αλάνθαστη επιλογή, στο κόκκινο χαλί και αλλού. Ένα μακρύ φόρεμα με παγιέτες, με γυαλιστερό εφέ, για την Chiara Mastroianni, ενώ η Catherine Deneuve (που φορούσε κοσμήματα Pomellato) προτίμησε ένα παντελόνι και μια τολμηρή μπλούζα Chanel που παραμέμπει στο folklore. Κλασικό αλλά πάντα διαχρονικό.

Αλλωστε, στα 81 της η Γαλλίδα σταρ εξακολουθεί να είναι ακαταμάχητη: ό,τι και αν φορέσει επάνω της δείχνει απόλυτα σωστό.

Δείτε την Κατρίν Ντενέβ με την κόρη της Κιάρα Μαστρογιάννι στις Κάννες

AP Images
AP Images
AP Images
SHARE