Αλεξάντερ Έντουαρντς και Σερ
Αλεξάντερ Έντουαρντς και Σερ/ Φωτογραφία: AP Images
28|09|2023 10:18
SHARE
CHER

Cher: Η εμφάνιση με τον 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της στο fashion show του οίκου Balmain


Παρά τις φήμες περί χωρισμού, η Cher έδωσε το «παρών» στο fashion show του οίκου Balmain στο Παρίσι συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Αλεξάντερ Έντουαρντς.

Η Cher γνώρισε τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της, Αλεξάντερ Έντουαρντς στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού του περσινού Σεπτεμβρίου. Εκείνος είναι καλλιτέχνης στην ανεξάρτητη εταιρεία Last Kings Records του ράπερ Tyga και η τελευταία του σχέση ήταν με το μοντέλο Άμπερ Ρόουζ, με την οποία έχει αποκτήσει τον 3χρονο γιο του, Σλας.

Η σχέση τους έληξε μετά από τρία χρόνια, καθώς -όπως αποκάλυψε η Ρόουζ και παραδέχτηκε και ο Αλεξάντερ Έντουαρντς- την απατούσε. Όταν οι θαυμαστές της Cher προσπάθησαν να την προειδοποιήσουν για το παρελθόν του, εκείνη φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι ξέρει τι της γίνεται.

«Είμαι ερωτευμένη, δεν έχω τυφλωθεί από την αγάπη. Ξέρω όσα ξέρω… Ο καπνός δεν σημαίνει πάντα φωτιά. Όπως όλοι ξέρουμε δεν γεννήθηκα χθες» έγραψε η Cher σε fan της που δήλωσε ότι υποψιάζεται τις προθέσεις του Έντουαρντς. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Κάθε φορά που κάνεις μια επιλογή παίρνεις ένα ρίσκο. Πάντα έπαιρνα ρίσκα… αυτή είμαι». Ενώ για αυτούς που σχολίασαν τη διαφορά ηλικίας τους, η ίδια έγραψε ότι «η αγάπη δεν ξέρει από μαθηματικά».

Θαυμαστές και οι δύο της μόδας και του στιλ, δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη φετινή Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και φωτογραφήθηκαν στα front rows της επίδειξης του οίκου Balmain.

Ντυμένοι και οι δύο με ασορτί ασπρόμαυρα looks -η Cher φορούσε ένα εκπληκτικό λευκό πανωφόρι με μαύρα κεντήματα πάνω από ένα total black outfit και ο Αλεξάντερ Έντουαρντς κοστούμι- ήταν πιασμένοι χέρι-χέρι και χαμογελούσαν στους φωτογράφους.

Δείτε την εμφάνιση της Cher με τον σύντροφό της στο fashion show του οίκου Balmain:

AP Images
AP Images
SHARE