Τζένα Ορτέγκα
Τζένα Ορτέγκα/Φωτογραφία: Instagram
22|05|2023 09:00
SHARE
CUB CUT

Cub cut: Tο σέξι και παιχνιδιάρικο κούρεμα που θα κάνει θραύση το καλοκαίρι


To κούρεμα που θα κάνει θραύση φέτος το καλοκαίρι λέγεται «Cub cut».

Tο καρέ κούρεμα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο απόγειό του με όλα τα κορίτσια της μόδας, όπως είναι η Κιάρα Φεράνι και η Χέιλι Μπίμπερ, να το υιοθετούν χωρίς κανένα δισταγμό. Υπάρχουν όμως και οι νέες εκδοχές του καρέ, με το cub cut να γίνεται νούμερο ένα hair trend για φέτος το καλοκαίρι.

Το cub cut συνδυάζει το bob κούρεμα με το εμβληματικό wolf cut που ήταν η απόλυτη τάση στο hairstyle για το 2022. Ουσιαστικά είναι η καρέ εκδοχή του wolf cut.

Το καλοκαίρι πλησιάζει και είναι λογικό πολλές γυναίκες να θέλουν μια ανανέωση στην εμφάνισή τους. Το cub cut είναι μια ιδανική επιλογή για όσες θέλουν ένα κούρεμα που είναι ανάλαφρο, κομψό και με πολλά layers σε διαφορετικά μήκη.

Cub cut: Αυτό είναι το κούρεμα που θα κάνει θραύση το καλοκαίρι

Το cub cut είναι το κούρεμα που θα το βλέπουμε παντού φέτος το καλοκαίρι. Είναι ένα μείγμα τριών κουρεμάτων μαζί, δηλαδή του shag, του mullet και του bob. Eίναι ένα κούρεμα ιδανικό για το καλοκαίρι που κάνει τα μαλλιά πιο πλούσια, με όγκο και κίνηση.

H ηθοποιός Τζένα Ορτέγκα έχει υιοθετήσει το cub cut στα μαλλιά της και έχει εμπνεύσει πολλά νέα κορίτσια να κόψουν τα μαλλιά τους με τον ίδιο τρόπο. Όσες αναζητάτε ανεπιτήδευτο στιλ στο hairstyle και ένα κούρεμα που είναι cool, τότε το cub cut θα σας ενθουσιάσει.

Πρόκειται να κάνει θραύση φέτος το καλοκαίρι και να γίνει η τοπ επιλογή για τα it girls! Δες τις παρακάτω φωτογραφίες του cub cut και κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο:

SHARE