Δανάη Λιβιεράτου
Δανάη Λιβιεράτου/Φωτογραφία: instagram
INSTAGRAM

Η Δανάη Λιβιεράτου εντυπωσιάζει με την υπέροχη φωνή της -Το βίντεο στο Instagram που τραγουδάει


Η Δανάη Λιβιεράτου πέρα από τα όμορφα χαρακτηριστικά των γονιών της, του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, έχει κληρονομήσει και το ταλέντο του μπαμπά της στο τραγούδι.

Στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύσει πολύ συχνά βίντεο που τραγουδάει και η υπέροχη φωνή της εντυπωσιάζει πάντα τους followers της. Αυτή τη φορά με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε ένα ερωτικό τραγούδι της Alicia Keys «Fallin»

Η καθηλωτική ερμηνεία της απέσπασε πολλά αποθεωτικά σχόλια για την φωνή της.

Η Δανάη Λιβιεράτου εντυπωσιάζει με την υπέροχη φωνή της

Η Δανάη είναι η μικρότερη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου. Είναι ένα πανέμορφο νέο κορίτσι που όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της, η οποία έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του μόντελινγκ.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ένα κράμα των διάσημων γονιών της. Έχει πάρει από την ομορφιά από τη μητέρα της, Εύη Αδάμ και την εκπληκτική φωνή της από τον πατέρα της, Λάμπη Λιβιεράτο. H αγάπη της για τη μουσική την οδήγησε να σπουδάσει μουσική στην Αγγλία στο «Royal Northern College of Music».

Η 21χρονη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, μετρά πολλούς followers και κάθε φορά που δημοσιεύει ένα τραγούδι τα likes και τα comments «πέφτουν βροχή».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο να τραγουδάει το «Un-Break My Heart» της Τoni Braxton.

SHARE