Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα/Φωτογραφία: danai_barka/instagram
ΜARKS & SPENCER

H Δανάη Μπάρκα με shirt dress από τα Marks & Spencer -Αnimal print, πάει τέλεια με μπότες


Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» με ένα shirt dress από τα κασταστήματα Marks and Spencer.

Η Δανάη Μπάρκα πολλές φορές επιλέγει σύνολα και κομμάτια από τα καταστήματα Marks & Spencer για να κάνει την εμφάνισή της στο πλατό της εκπομπής και όχι μόνο, άλλωστε το look που επέλεξε να κάνει είναι ιδανικό για την εποχή, για τις βόλτες στη πόλη.

H παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» δημοσίευσε το look της στο προφίλ της στο Instagram και σημείωσε: «Φθινοπώριασε και ήρθε μαζί με την εποχή και η αντίστοιχη διάθεση. Αυτή που σου αρέσει να χουχουλιάζεις στο σπίτι με τους φίλους σου, ή να περπατάς σε ωραία μέρη κουβεντιάζοντας με καλή παρέα, ή να πήγαινες θέατρο & σινεμά.. Κάπως μεταβατική φάση με καθημερινότητα, ρουτίνα και υποχρεώσεις! Πάντα όμως δεν θέλουμε να ξεκλέβουμε λίγο χρόνο για «εμάς». Φυσικά! Αν δεν περνάμε καλά με «εμάς» άλλωστε, δεν θα περάσουμε ποτέ με κανέναν».

H Δανάη Μπάρκα με shirt dress από τα Marks & Spencer -Αnimal print, πάει τέλεια με μπότες

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε ένα shirt dress από τα Marks and Spencer, το οποίο κοστίζει 69,99 ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ.

Τα shirt dresses, κατά κανόνα θυμίζουν ένα πολύ μακρύ πουκάμισο με μπροστινά κουμπιά, αλλά σφίγγουν στη μέση με κάποια ζώνη από το ίδιο ύφασμα ώστε να αναδεικνύουν τη σιλουέτα.

Το shirt dress από τα Marks and Spencer έχει ζώνη που δένει στη μέση και πάει τέλεια με μαύρες μπότες. Θα το φορέσεις σε μα βραδινή έξοδο, αλλά και στο γραφείο.

Δεν υπάρχει σεζόν που να μην μπορεί να φορεθεί το animal print και συγκεκριμένα το λεοπάρ. Σίγουρα τα ουδέτερα χρώματα του συγκεκριμένου print το κάνουν μοναδικό και ευκολοφόρετο -κυριαρχούν οι τόνοι του καφέ, του μπεζ και του μαύρου

SHARE