Η Δανάη Μπάρκα με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου
Η Δανάη Μπάρκα με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
17|09|2020 14:33
SHARE
ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ

H έξοδος της Δανάης Μπάρκα με τον σύντροφό της λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της


Λίγες ημέρες έμειναν για την πρεμιέρα της εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη» με παρουσιάστρια την Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα από την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου θα έχει στο πλευρό της τον Άρη Καβατζίκη, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, τη Σίσσυ Καλλίνη και τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο και θα κρατάει καθημερινά παρέα στους τηλεθεατές. Ο πρώτος της καλεσμένος θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» έχοντας ως καλεσμένη την Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Δανάη Μπάρκα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της και πραγματοποίησε μια δημόσια έξοδο με τον σύντροφό της στο θέατρο. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο Σχολείον της Αθήνας – Ειρήνη Παπά, όπου πήγε για να παρακολουθήσει την παράσταση Λυσιστράτη του Εθνικού θεάτρου με πρωταγωνίστρια τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

Φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα σε γραμμή άλφα και μαύρα πέδιλα, η Δανάη Μπάρκα ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της, Πάνος Αδαμόπουλος με τον οποίο επανασυνδέθηκε πρόσφατα ύστερα από τον χωρισμό τους.

Μπορεί η Δανάη Μπάρκα και ο σύντροφός της, Πάνος Αδαμόπουλος να είχαν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο αυτά που τους δένουν είναι περισσότερα από όσα τους απομάκρυναν για αυτό μετά από μερικούς μήνες, αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Δείτε τις φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα:

Δανάη Μπάρκα-Πάνος Αδαμόπουλος
Δανάη Μπάρκα-Πάνος Αδαμόπουλος/Φωτογραφία: NDP photo agency
Δανάη Μπάρκα-Βίκυ Σταυροπούλου
Δανάη Μπάρκα-Βίκυ Σταυροπούλου/Φωτογραφία: NDP photo agency

Δανάη Μπάρκα-Άννα Νταλάρα/Φωτογραφία: NDP photo agency
SHARE