Η Δανάη Μπάρκα
Η Δανάη Μπάρκα/Φωτογραφία: Pame Danai/instagram
31|01|2023 08:37
SHARE
ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ

Η Δανάη Μπάρκα με το κούρεμα και το χρώμα μαλλιών που κάνει θραύση το 2023


Με μία ανάρτησή της η Δανάη Μπάρκα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ανανέωσε το hair look της και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Η Δανάη Μπάρκα διατηρεί ένα ενεργό προφίλ στο Instagram, μέσα από το οποίο αναρτά φωτογραφίες από το πλατό της εκπομπής της αλλά και από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών και αποκάλυψε πως υιοθέτησε το κούρεμα, αλλά και το χρώμα μαλλιών, που κάνουν θραύση το 2023.

Για την ακρίβεια, έκανε ένα μακρύ καρέ στο ύψος των ώμων, γνωστό και ως Lob ενώ έβαψε και τα μαλλιά της στο πιο «ζεστό» χρώμα. Έκανε ένα υπέροχο σοκολατί χρώμα που κολακεύει το πρόσωπό της και της δίνει μια φρεσκάδα τονίζοντας παράλληλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η Δανάη Μπάρκα με το κούρεμα και το χρώμα μαλλιών που κάνει θραύση το 2023

To long bob ή αλλιώς lob, φτάνει περίπου στο μήκος των ώμων, ενώ μπορεί να είναι σε ένα μάκρος ή να υπάρχουν φιλαρίσματα κυρίως στις μπροστινές τούφες των μαλλιών.

Όσον αφορά το ανανεωμένο χρώμα στα μαλλιά της Δανάης Μπάρκα, το καστανό χρώμα στα μαλλιά και συγκεκριμένα το λεγόμενο «dark chocolate» είναι η νούμερο ένα τάση για φέτος τον χειμώνα.

Πολλές διάσημες γυναίκες έχουν υιοθετήσει αυτό το χρώμα, μέσα σε αυτές η Κάρλι Κλος, η Χέιλι Μπίμπερ, η Ιρίνα Σάικ και η Δανάη Μπάρκα και ναι, αν θέλεις να είσαι και εσύ ενημερωμένη για τις τάσεις τις μόδας και να τις ακολουθείς πιστά, μια αλλαγή στο χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών σου, σαν αυτή της Δανάης Μπάρκα, είναι ό,τι πρέπει.

Φωτογραφία: Instagram/@danai_barka
SHARE