Ο Γιώργος Λεμπέσης
Ο Γιώργος Λεμπέσης/Φωτογραφία: NDP photo agency
ΣΠΑΝΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Λεμπέσης -Η έξοδος με την σύζυγό του, Σοφία Τριαντίδου


Η επίσημη πρεμιέρα του «Γεια – The musical» πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Ριάλτο, όπου η μουσική και οι στίχοι των τραγουδιών είναι του Φοίβου.

H μεταγραφή του άλμπουμ της Δέσποινας Βανδή «Γεια», σε μιούζικαλ με την υπογραφή του Δημήτρη Μαλισσόβα είναι γεγονός. Η πρεμιέρα του «Γεια – The musical» πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ και πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να απολαύσει την παράσταση.

Τα τραγούδια ενός από τα πλέον επιτυχημένα, εμβληματικά άλμπουμ της τελευταίας 20ετίας, που έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο έντεκα ημέρες μετά την κυκλοφορία του, ερμηνεύει ένας 21μελής θίασος, με συμμετοχές έκπληξη, όπως η σπουδαία Αλέκα Κανελλίδου, που σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Τζώρτζια Κεφαλά του συγκροτήματος "Μπλε” που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μιούζικαλ, και ο Παναγιώτης Πετράκης, που ισορροπεί με χάρη ανάμεσα στην πρόζα και το τραγούδι.

Επί σκηνής θα δούμε επίσης τους Τραϊάνα Ανανία, Biased Beast, Κωνσταντίνο Ελματζιόγλου και στην πρώτη της εμφάνιση την Δανάη Τσιρώνη. Οι χορογραφίες είναι του Θοδωρή Πανά, τα σκηνικά των Αριστοτέλη Καρανάνου και Αλεξάνδρας Σιάφκου και τα κοστούμια του Αλέξη Φούκου.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Λεμπέσης -Η έξοδος με την σύζυγό του, Σοφία Τριαντίδου

Πολλοί πρώην συνεργάτες του Φοίβου βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του «Γεια – The musical». Μεταξύ αυτών ήταν ο τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τα τραγούδια του Φοίβου την δεκαετία του 90.

Ο Γιώργος Λεμπέσης βρέθηκε στο θέατρο Ριάλτο με την σύζυγό του, Σοφία Τραντίδου, με την οποία διατηρεί παιδικό σταθμό στα βόρεια προάστια.

Φωτογραφία: NDP photo agency

Το 1999 ο Γιώργος Λεμπέσης κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ «Εξάρτηση» από την Minos με την υπογραφή του Φοίβου, που τον εκτόξευσε στην κορυφή. Το CD περιελάμβανε το ντουέτο «Κατάλληλες προϋποθέσεις» με την Δέσποινα Βανδή.

SHARE