Δέσποινα Βανδή
Φωτογραφία: Instagram/ @desp1navandi
22|08|2021 12:25
SHARE
HAPPY BIRTHDAY

Δέσποινα Βανδή: Οι σπάνιες φωτό με τον γιο της, Γιώργο, που μόλις έγινε 14 ετών


Πριν από λίγο καιρό, ανακοινώθηκε ότι η Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον manager της τραγουδίστριας: «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για τον σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1999 και έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα: να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια. Ο γάμος τους έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στα νότια προάστια και λίγους μήνες μετά κρατούσαν αγκαλιά την κόρη τους, Μελίνα, ενώ μερικά χρόνια αργότερα το ζευγάρι απέκτησε τον γιο τους, Γιώργο.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης είχε τα γενέθλιά του και η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε στα stories της μερικές throwback φωτογραφίες με τον γιο της, ο οποίος έγινε 14 ετών.

Αν και είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Δέσποινα Βανδή δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της -αν και τελευταία βλέπουμε περισσότερες αναρτήσεις με την κόρη της, Μελίνα, η οποία είναι 17 ετών.

Στις φωτογραφίες με τον Γιώργο, φαίνεται το ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ μαμάς και γιου.

Η Δέσποινα Βανδή με τον γιο της
Instagram/ @desp1navandi
Η Δέσποινα Βανδή με τον γιο της
Instagram/ @desp1navandi

Στις περισσότερες από αυτές ο γιος της είναι αρκετά μικρός. Μια από τις λήψεις φαίνεται να είναι πιο πρόσφατη, όπου βλέπουμε τους δυο τους στη θάλασσα.

SHARE