Η Δέσποινα Βανδή
Φωτογραφία: desp1navandi/ Instagram
05|10|2020 16:50
SHARE
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Δέσποινα Βανδή: «Στα 50 μου συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι αλλάζουν στο πώς σε βλέπουν»


Καλεσμένη της εκπομπής Dot. ήταν η Δέσποινα Βανδή το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η τραγουδίστρια κάθισε στον καναπέ της εκπομπής στην πρεμιέρα της και μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ποια είναι η σχέση της τραγουδίστριας με τον χρόνο; Η Δέσποινα Βανδή, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της, ένιωσε «κλειδωμένη« μέχρι τα 40 της, ενώ στα 50 της συνειδητοποίησε ότι «οι άλλοι αλλάζουν στο πώς σε βλέπουν».

Η τραγουδίστρια δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Mεγαλώνοντας, είδα ότι τελικά είναι προτέρημα το να είσαι ευέλικτος και να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες και τα δεδομένα γιατί αλλιώς θα «σπάσεις». Μεγαλώνοντας και ειδικά μετά τα 40, είπα ότι θέλω να δοκιμάσω πράγματα, αφού το νιώθω μέσα σου. Kαι αποτυχία να κάνω, θα είναι ένα δικό μου λάθος, το οποίο θα αγαπώ. Δεν έχουν αποφασίσει κάποιοι άλλοι για μένα. Εγώ αποφασίζω για μένα. Σωστό ή λάθος, το αγαπώ, θα το κάνω, θα το τολμήσω. Μη μου μείνει το απωθημένο ότι δεν το έκανα.

Μέχρι τα 40 ήμουν αρκετά κλειδωμένη. Φοβόμουν να τολμήσω. Όταν συνηθίζεις να κάνεις επιτυχία μέσα από συγκεκριμένα πράγματα, είναι πολύ πιο δύσκολο να τολμήσεις να εκτεθείς σε κάποια άλλα. Στα 40 μου αισθάνθηκα ότι άρχιζα να αλλάζω. Στα 50 μου που ήταν πρόσφατα, συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι αλλάζουν στο πώς σε βλέπουν, δεν αλλάζεις εσύ. Εγώ και στα 49 και στα 48, στα ίδια πάνω κάτω βρισκόμουν. Με το που μπαίνει το 50 σε μια γυναίκα, αρχίζει να λέει η άλλη «Ε, αυτή η φωτογραφία που έβγαλες, είναι αρκετά σέξι...Μα είσαι 50». «Μα προχθές ήμουν 49 δεν σε πείραζε». «Ναι αλλά τώρα...». Και λέω άρα μπορεί να αλλάζει η οπτική των άλλων προς εσένα, διότι εσύ είσαι αυτό που ήσουν. Δεν σου επιτρέπεται; Γιατί; Μπήκε ένας αριθμός; Ποιος το ορίζει αυτό;».

Πηγή βίντεο: zappit.gr

SHARE