Δέσποινα Βανδή
Φωτογραφία/Instagran
27|05|2024 10:07
SHARE
HAIR LOOK

Η Δέσποινα Βανδή έγινε ξανθιά -Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της


Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με νέο hair look το βράδυ του Σαββάτου στο Just The of Us.

Η τραγουδίστρια μετά την εμφάνιση με τα ροζ μαλλιά , το βράδυ του Σαββάτου εξέπληξε και πάλι το κοινό με το κατάξανθο χρώμα.

Η Δέσποινα Βανδή το τελευταίο διάστημα πειραματίζεται με το styling, τόσο στις ενδυματολογικές της επιλογές, όσο και στα μαλλιά της.

Την έχουμε δει πολλές φορές με διαφορετικά μήκη και χτενίσματα αλλά όχι με τόσο ξανθιά απόχρωση, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για περούκα. Ούτως ή άλλως, αυτή η αλλαγή της ταιριάζει πολύ καθώς αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Φωτογραφία/Instagram

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε την φωτογραφία με τα κατάξανθα μαλλιά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν και να της χαρίσουν αμέτρητα likes.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας είχε περισσότερα από 15.000 likes μέσα σε λίγες ώρες και πολλοί συνάδελφοί της σχολίασαν πόσο τους αρέσει αυτη η εμφάνιση, μεταξύ των οποίων ήταν η Ζόζεφιν και η Καλομοίρα.

Φωτογραφία/Instagram

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος που επιμελήθηκε το νέο λουκ της Δέσποινας Βανδή, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της τραγουδιστριας: «Είσαι η Δέσποινα Βανδή και κάνεις ό,τι θέλεις με τα μαλλιά σου», θέλοντας να αναφερθεί με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η τραγουδίστρια για την εμφάνιση με τα ροζ μαλλιά.

Ο hair stylist δημοσίευσε και εκείνος με τη σειρά του την φωτογραφία της Δέσποινας στο προφίλ του στο Instagram.

SHARE