Δέσποινα Ολυμπίου
Φωτογραφία: NDP
19|01|2021 15:09
SHARE
T-LIVE

Δέσποινα Ολυμπίου: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από καλλιτέχνη


Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T-Live, η οποία προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha βρέθηκε σήμερα η πολύ αγαπητή ερμηνεύτρια Δέσποινα Ολυμπίου προκειμένου να μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση.

«Έχεις βιώσει κι εσύ παρενόχληση στο ξεκίνημά σου» ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου στη Δέσποινα Ολυμπίου. «Εγώ το βίωσα δύο φορές. Στα 14 και 19. Θεωρώ ότι αυτά τα άτομα ενεργούν από θέση ισχύος και είτε υπόσχονται είτε δοκιμάζουν γνωρίζοντας ότι το κορίτσι ή το αγόρι είναι πολύ συνεσταλμένο ή άπειρο. Και δυστυχώς είναι άνθρωποι που έχουν οικογένειες και παιδιά. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές...πώς να μιλήσεις; Σκέφτομαι τι τραύμα θα έχουν τα παιδιά αυτών των ατόμων εάν φανερωθεί ποιος είναι ο πατέρας τους».

«Πολλές φορές σου λέει το παραμύθι, αν είναι συνθέτης, ότι πρέπει να σε νιώσω, πρέπει να αφεθείς, αν δεν έχεις βιώσει τον έρωτα πώς θα εκφράσεις το τραγούδι, πρέπει να με εμπιστευτείς...Διάφορα τέτοια. Και αν τσιμπήσουν καλώς...».

«Εσύ το έχεις βιώσει με συνθέτη, με ερμηνευτή, με καλλιτέχνη μεγαλύτερης ηλικίας πώς ήταν στη δική σου περίπτωση»; ρώτησε η παρουσιάστρια. «Έχει όλες αυτές τις ιδιότητες» ανέφερε η ερμηνεύτρια. «Ήμουν ένα παιδί αυθόρμητο, είχαμε πάντα την πόρτα του σπιτιού μας ανοιχτή. Εγώ μεγάλωσα χωρίς την πονηριά στο μυαλό μου. Αλλά πρέπει να γίνεσαι καχύποπτος για να προστατεύεις τον εαυτό σου. Και μετά λες, να το σκαλίσω; να το βγάλω στην επιφάνεια; Και μαζί με μένα να πάρει η μπάλα την οικογένειά μου;».

«Το είπα στη μαμά μου και ανέλαβε αυτή και τον κάλεσε και του έκανε επίπληξη» κατέληξε η Δέσποινα Ολυμπίου.

SHARE