γυναίκα έγκυος διαφήμιση Nike
Φωτογραφία: Nike
NIKE

Η νέα διαφήμιση της Nike δείχνει την ωμή πραγματικότητα των εγκύων και μητέρων αθλητριών με ένα συγκλονιστικό βίντεο


Μια νέα, συγκλονιστική διαφήμιση της Nike κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και είναι αφιερωμένη στις μητέρες.

Οι έγκυες γυναίκες και οι μητέρες που είναι αθλήτριες αντιμετωπίζουν μια δύσκολη καθημερινότητα τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά τους.

Έτσι, η εταιρεία αθλητικών ειδών λανσάρει την πρώτη της συλλογή που απευθύνεται αποκλειστικά σε έγκυες και μητέρες αθλήτριες.

Το βίντεο της νέας διαφήμισης είναι πολύ δυνατό και δείχνει την ωμή πραγματικότητα που αντιμετωπίζει μια τέτοια γυναίκα με τους πολλαπλούς ρόλους που φέρνει εις πέρας καθημερινά.

«Μπορείς να είσαι αθλήτρια; Εσύ, έγκυος. Εσύ, μητέρα. Εξαρτάται. Τι είναι αθλήτρια;», ξεκινά το βίντεο δείχνοντας μια αθλήτρια να βγάζει γάλα για το μωρό της ενώ μια άλλη να είναι σχεδόν ετοιμόγεννη.

Στη συνέχεια, βλέπουμε την καθημερινότητα των γυναικών/αθλητριών/μητέρων/εγκύων που ταυτόχρονα προπονούνται φορώντας τα αθλητικά τους ρούχα αλλά πρέπει παράλληλα να προσέξουν και το μωρό τους.

Η διαφήμιση καταλήγει ότι η εγκυμοσύνη και μετέπειτα η μητρότητα είναι ένας μαραθώνιος και ότι οι γυναίκες αυτές είναι οι πιο σκληρές αθλήτριες, που μπορούν να τα φέρουν όλα εις πέρας.

Στο βίντεο, που ονομάζεται «The Toughest Athletes», βλέπουμε γνωστές αθλήτριες όπως η Σερένα Γουίλιαμς με την κόρη της, Ολυμπία.

Πάνω από 20 γυναίκες, διαφορετικές όλες μεταξύ τους, πήραν μέρος στη διαφήμιση για να προβάλλουν την δύναμη που απαιτείται γι' αυτά τα στάδια της ζωής τους.

Το βίντεο κάνει από χθες τον γύρο του Διαδικτύου αποσπώντας αποθεωτικά σχόλια για το δυνατό μήνυμα που στέλνει αλλά και την ρεαλιστική απεικόνιση των καθημερινότητας αυτών των γυναικών.

Το βίντεο αγγίζει τα 5 εκατ. προβολές στο Youtube.

SHARE