σπίτι με διακόσμηση Halloween κορωνοϊός
Corona Halloween /Φωτογραφία: Twitter/@Ch3fDanie
HALLOWEEN THEME

Διακόσμησε το σπίτι του για το Halloween με το απόλυτο θέμα του 2020 και έγινε viral


Φέτος το Halloween είναι πολύ διαφορετικό στις ΗΠΑ και τη Βρετανία. Σε πολλές περιοχές απαγορεύτηκε το καθιερωμένο trick or treat των παιδιών αλλά και τα πάρτι μεταμφιεσμένων.

Ωστόσο, πολλά σπίτια στόλισαν για να μπουν στο κλίμα και να νιώσουν οι άνθρωποι λίγο καλύτερα. Κολοκύθες, μάγισσες, φαντάσματα, ιστοί αράχνης έχουν την τιμητική τους όπως κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου.

Ένα σπίτι όμως πραγματικά πήγε την spooky διακόσμηση σε άλλο επίπεδο. Το θέμα που επέλεξε ήταν το απόλυτο θέμα της χρονιάς που διανύουμε: Ο κορωνοϊός. Και τι πιο τρομακτικό από έναν φονικό, σούπερ μεταδοτικό ιό;

Μια χρήστης μοιράστηκε στο Twitter μερικές φωτογραφίες από την απίθανη διακόσμηση που έγινε αμέσως viral.

https://twitter.com/Ch3fDanie/status/1320826930397126656

Βλέπουμε ότι ο «θεός» στον οποίο ανήκει το σπίτι έβαλε έναν σκελετό με μάσκα να σπρώχνει ένα καρότσι σούπερ μάρκετ γεμάτο (τι άλλο;) χαρτιά υγείας, έναν άλλον με λευκή ρόμπα να κρατά ένα απολυμαντικό ενώ έχει πάνω του τον κορωνοϊό, ένας άλλος σκελετός πετά τον κορωνοϊό μακριά, ενώ ο τελευταίος έχει πέσει κάτω.

halloweeen κορωνοϊός
Twitter/@Ch3fDanie

Το post έχει χιλιάδες likes, αναδημοσιεύσεις και σχόλια με τους χρήστες να αποθεώνουν τον ευρηματικό ιδιοκτήτη του σπιτιού για την ιδέα του να δώσει μια πιο χιουμοριστική νότα στην δύσκολη περίοδο που διανύει όλος ο πλανήτης.

halloweeen κορωνοϊός
Twitter/@Ch3fDanie
SHARE