Μαρία Τζομπανάκη με βεντάλι
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
28|10|2021 14:13
SHARE
HOUSE

Το διαμέρισμα της Μαρίας Τζομπανάκη στην Αμερική -Με θέα που «κόβει» την ανάσα


Αφησε προσωρινά πίσω τη συζυγική ζωή στη Νέα Υόρκη και επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο λόγος για την Μαρία Τζομπανάκη που φέτος ενσαρκώνει την δυναμική και χειριστική Καλλιόπη στον Σασμό, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Η «καπετάνισσα» όπως την αποκαλούν στη σειρά, τον Σεπτέμβριο του 2016 παντρεύτηκε τον σύντροφό της Γιάννη Βάλβη στην αγαπημένη της Κρήτη, τον τόπο καταγωγής της και το μέρος όπου διαδραματίζεται η σειρά του Alpha. Στη συνέχεια η Μαρία Τζομπανάκη ακολούθησε τον άντρα της και μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, καθώς ο Γιάννης Βάλβης ζει και εργάζεται πολλά χρόνια στην Αμερική.

Η ηθοποιός συχνά μοιραζόταν στιγμιότυπα από τη ζωή στην Αμερική και πλάνα από το υπέροχο διαμέρισμά της. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της καραντίνας, τότε που μέναμε όλοι σπίτι, η Μαρία Τζομπανάκη είχε συνδεθεί ζωντανά από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη με το KρήτηTV για να μιλήσει για την κατάσταση που επικρατούσε στην Αμερική σχετικά με την πανδημία. Κι έτσι μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση από το σπίτι της.

Δείτε το σπίτι της Μαρίας Τζομπανάκη στη Νέα Υόρκη στο Iefimerida.gr

SHARE