Η YouTuber Emily Canham που αντιμετώπισε bullying
Η YouTuber που αντιμετώπισε bullying και πλέον την παρακολουθούν 1 εκατομμύριο χρήστες/ Φωτογραφία: Emily Canham/ Instagram
LIFE STORY

Το bullying την οδήγησε να αφήσει το σχολείο -Πλέον είναι πετυχημένη YouTuber, με πολλές συνεργασίες και 1 εκατομμύριο subscribers


Αν και αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο αφού δεν μπορούσε να αντέξει το bullying που της έκαναν οι συμμαθήτριές της, η Emily Canham κατάφερε να βρει τη διέξοδο που έψαχνε και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Πλέον δηλώνει τρισευτυχισμένη!

Η διάσημη influencer μένει μόνιμα στο Λονδίνο και είναι από τις πιο πετυχημένες στο διαδίκτυο, αφού πρόσφατα «έσπασε» και το φράγμα των 1.000.000 subscribes στο YouTube και μετρά πολλούς ακόμα fans ανά τον κόσμο, οι οποίοι ακολουθούν πιστά τις fashion και beauty συνήθειές της.

Μιλώντας στην DailyMail, η social media influencer αποκάλυψε ότι δεν ήρθαν όλα εύκολα στη ζωή της, αφού το bullying που της έκαναν τα υπόλοιπα κορίτσια στο σχολείο την επηρέασε ψυχολογικά «Το σχολείο δεν ήταν το καλύτερο μέρος για έναν δημιουργικό άνθρωπο σαν εμένα. Όταν ήμουν πιο μικρή μου έκαναν bullying. Ύστερα, στις μεγαλύτερες τάξεις δεν ήθελα να παρασυρθώ από τις κλίκες και τα δράματα, με αποτέλεσμα να βρεθώ στο περιθώριο. Ένιωθα πολύ down και παγιδευμένη».

https://www.instagram.com/p/B5LE6lFHMhJ/

Η ίδια προσθέτει ότι το YouTube τη βοήθησε να εξελίξει τη δημιουργικότητά της. Ξεκίνησε να φτιάχνει και να ανεβάζει videos πριν από εφτά χρόνια, αφού δεν είχε πολλές παρέες και προτιμούσε να περνά τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο της στο σπίτι.

https://www.youtube.com/watch?v=eh0AyJG88-Q

«Έκανα μερικά videos, τα διέγραψα χωρίς να τα δημοσιεύσω. Μου πήρε περίπου έξι μήνες για να το πάρω απόφαση και να ανεβάσω το πρώτο μου video. Ήταν κάτι που έκανα ως χόμπι και ξεκίνησε τυχαία».

https://www.instagram.com/p/B4GHdUAnkUW/

Διάβασε για τις εισαγωγικές εξετάσεις της από το σπίτι και, όταν έμαθε ότι πέρασε, αποφάσισε να αφήσει το σχολείο, καθώς ήξερε ότι οι σπουδές σε Πανεπιστημιακή σχολή δεν ήταν ανάμεσα στους στόχους της ζωής της.

https://www.youtube.com/watch?v=_0ipWiZrgOU

Αντίθετα αφιερώθηκε στο vlogging full time «Δεν κέρδιζα ακόμα χρήματα τότε, αλλά ήταν κάτι που μου έδινε την περισσότερη χαρά και με βοηθούσε να αποδράσω από την καθημερινότητα».

https://www.instagram.com/p/B2BRt1GnN28/

Πλέον, ένα εκατομμύριο subscribers μετά και πολλές ηχηρές συνεργασίες, από τις οποίες ξεχωρίζει εκείνη με τη L’ Oreal από το 2016, η Emily δηλώνει ότι, ανεξάρτητα με το ποια θα είναι η full time job της, πάντα θα ασχολείται με το YouTube. Μάλιστα, σε κάποιο από τα events για το οποίο ταξίδεψε, γνώρισε και τον πρίγκιπα Κάρολο, ένα από τα highlights της καριέρας της ως vlogger μέχρι σήμερα.

SHARE