Η Σελίν Ντιόν με σε συναυλία
AP Images
25|10|2020 12:32
SHARE
CELINE DION

Η Σελίν Ντιόν είναι μια περήφανη μαμά -Οι σπάνιες φωτό των διδύμων και οι ευχές για τα γενέθλιά τους


Η Σελίν Ντιόν δημοσίευσε σπάνιες φωτογραφίων των δίδυμων γιων της με αφορμή τα γενέθλιά τους!

Πέρα από μια πολύ πετυχημένη τραγουδίστρια, με μια σπουδαία πορεία στο παγκόσμιο στερέωμα της μουσικής, η Σελίν Ντιόν είναι και μια περήφανη μαμά. Η ίδια έχει τρεις γιους, τον 19χρονο Ρενέ Τσαρλς και τους δίδυμους Νέλσον και Έντι, τους οποίους απέκτησε με τον σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2016.

Τα δίδυμα λοιπόν πρόσφατα είχαν τα γενέθλιά τους -έγιναν 10 ετών! Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram σπάνιες φωτογραφίες τους. Η Σελίν Ντιόν αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της, ωστόσο αποφάσισε να κάνει την εξαίρεση λόγω της ιδιαίτερης περίστασης.

«Νέλσον και Έντι, φέρνετε τόση χαρά, αγάπη και γέλιο στη ζωή μας, κάθε μέρα τα τελευταία 10 χρόνια. Κάνετε πολύ περήφανους εμένα, τον μεγάλο σας αδερφό και τον πατέρα σας, ο οποίο σίγουρα σας βλέπει από ψηλά. Χρόνια πολλά στα όμορφα αγόρια μου! Σας αγαπώ πολύ… -Μαμά, Ρενέ Τσαρλς και Μπαμπάς xx...» έγραψε η πασίγνωστη ερμηνεύτρια στη λεζάντα της ανάρτησης.

Instagram/ @celinedion
Instagram/ @celinedion

Λίγο μετά τη γέννηση των διδύμων εκπρόσωποι της Σελίν Ντιόν εξήγησαν στο περιοδικό People γιατί τους έδωσαν αυτά τα ονόματα. Ο Νέλσον πήρε το όνομά του από τον Νέλσον Μαντέλα, ενώ ο Έντι από τον Γάλλο στιχουργό Έντι Μαρνέι, με τον οποίο η τραγουδίστρια συνεργάστηκε στο πρώτο της άλμπουμ.

SHARE