Δήμητρα Ματσούκα: Σέξι και σικ με μπλε μίνι φόρεμα σε παρουσίαση σειράς
Δήμητρα Ματσούκα/Φωτογραφία: NDP
22|09|2023 09:47
SHARE
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ

Δήμητρα Ματσούκα: Σέξι και σικ με μπλε μίνι φόρεμα για την παρουσίαση της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί


Στην παρουσίαση της σειράς «Οι Ψυχοκόρες» όπου και συμμετέχει, έδωσε το παρών η Δήμητρα Ματσούκα.

Η ηθοποιός έλαμψε με την παρουσία της στην εκδήλωση φορώντας ένα μπλε μίνι φόρεμα που συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και ένα denim jacket. Διατήρησε το μακιγιάζ της σε γήινες αποχρώσεις, ενώ τα μαλλιά της τα είχε χτενισμένα ίσια.

Στις Ψυχοκόρες η Δήμητρα Ματσούκα θα ενσαρκώσει την Νέλλα Κοτρώτση. Μια πανέξυπνη και πανέμορφη γυναίκα-νάρκισσος που αντλεί ζωή από τον θαυμασμό των άλλων. Οπιομανής, ψυχολογικά ασταθής και εκδικητική. Όταν ούτε ο άντρας της, ούτε ο εραστής της, αλλά ούτε και η δόση της την καλύπτουν, το μόνο νόημα που βρίσκει στην ανιαρή καθημερινότητά της είναι η επίδειξη υπεροχής στις ψυχοκόρες της με τον πιο σκληρό τρόπο.

Σύζυγός της ο Κοσμάς, που θα υποδυθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Το φτωχόπαιδο που έγινε εργοστασιάρχης και έχει το χρήμα και την εξουσία για Θεό. Η βιτρίνα του τον ενδιαφέρει ακριβώς όσο και η περιουσία του, ενώ για εκείνον όλοι οι άνθρωποι είναι όργανα για την επίτευξη των στόχων του. Παρά τη δυσαρέσκειά του, υπομένει την ασταθή συμπεριφορά της γυναίκας του για χάρη της εικόνας της οικογένειάς τους.

Και παρόλο που φαίνεται ευγενής, υπάρχουν στιγμές που δεν καταφέρνει να κρύψει τον αληθινό του εαυτό.

Δείτε την εμφάνιση της Δήμητρας Ματσούκα:

SHARE