Δήμητρα Παπαδήμα-Γιάννης Μποσταντζόγλου
Δήμητρα Παπαδήμα-Γιάννης Μποσταντζόγλου/Φωτογραφία: NDP photo agency
FLASHBACK

Δήμητρα Παπαδήμα και Γιάννης Μποσταντζόγλου: Η φωτό πριν από 27 χρόνια, στα πρώτα χρόνια της σχέσης τους


Μια τρυφερή αφιέρωση στο Instagram έκανε η Δήμητρα Παπαδήμα για τον αγαπημένο της, Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Η ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω στο προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, η οποία τραβήχτηκε δύο χρόνια αφού το ζευγάρι είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της σειράς «Οι τρεις σωματοφύλακες» της ΕΤ1.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία έγινε για τις ανάγκες κάποιου περιοδικού, η Δήμητρα Παπαδήμα σημείωσε: «Μια ζωή» προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Δήμητρα Παπαδήμα να κοιτάζει τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, ο οποίος κάνει μια γκριμάτσα και το περιοδικό παραθέτει ένα απόσπασμα από την κοινή τους συνέντευξη που έγινε το 1995: «Γνωριστήκαμε πριν από δύο χρόνια στα γυρίσματα της σειράς 'Οι τρεις σωματοφύλακες'. Ηθοποιοί και οι δύο, μόλις είχαν τελειώσει μ΄ ένα επίπονο διαζύγιο. Με νύχια και με δόντια προσπάθησαν να καταπολεμήσουν την έντονη έλξη που ένιωσαν. Τον Γιάννη συνεπήρε το σκεπτικό της βλέμμα, εκείνη για πρώτη φορά ένιωσε ότι μ΄ έναν άντρα μπορεί να είναι και φίλη. Τελικά δεν απέφυγαν τον έρωτα που κατέληξε στη συγκατοίκηση, στο κοινό ανέβασμα της παράστασης «Οι ο μη Γένοιτο», και σε βραδιές μπροστά στο τζάκι γεμάτες όνειρα για το μέλλον».

Δείτε εδώ:

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Θαλασσινή. Ο ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον Μέντη.

Οσο για τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί, η Δήμητρα Παπαδήμα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Δεν παντρευτήκαμε ποτέ με τον Γιάννη. Ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι, οπότε δεν μπήκαμε στη διαδικασία. Τι είναι ο γάμος; Να υπογράψεις ένα χαρτί… Και αυτό σε κάνει να αγαπάς τον άλλον και να τον σέβεσαι εφ όρου ζωής; Εμείς μπορεί να μην παντρευτήκαμε, αλλά πραγματικά σεβόμαστε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό το έχει αποδείξει η ζωή, δεν το λέω εγώ. Και οι πειρασμοί τριγύρω πάρα πολλοί».

SHARE