Δήμητρα Παπαδοπούλου
Δήμητρα Παπαδοπούλου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
15|05|2022 09:44
SHARE
THROWBACK

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ το 1989, μαζί σε παράσταση


Μια σπάνια φωτογραφία της Δήμητρας Παπαδοπούλου με τον αξέχαστο Δημήτρη Παπαμιχαήλ δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του Έλληνα φωτογράφου Κλεισθένη, ο οποίος έχει απαθανατίσεις του μεγαλύτερους αστέρες της εγχώριας υποκριτικής σκηνής -και πολλούς της διεθνούς.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας διαβάζουμε: «Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τη Δήμητρα Παπαδοπούλου στην παράσταση Για ψήφου πήδημα στο θέατρο Αθήναιον το 1989».

Μιλώντας σε συνέντευξή της στο Bovary.gr για τη ζωή της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου ανέφερε: «Ο πατέρας μου θεωρούσε αγράμματους τους ηθοποιούς και δεν ήθελε να κάνω θέατρο μετά το σχολείο. Ήταν κάθετος. Πίστευε ότι θα είναι ντροπή. Ως ατίθαση, απείθαρχη, ανέμελη, που ήμουν, ο πατέρας μου πίστευε ότι εκεί θα τελειώσουν όλα. Κι έτσι μου είπε να πάω στο Πανεπιστήμιο. Είχε δυνατή προσωπικότητα, ο πατέρας μου, και με επηρέαζε πολύ. Ηταν μορφωμένος, είχε χιούμορ, κι εγώ αυτόν τον συνδυασμό τον εκτιμούσα πολύ. Πήγα στο Πανεπιστήμιο, έκανα αγγλική φιλολογία. Κι όταν άρχισε να διδάσκω σε φροντιστήρια κατάλαβα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για μένα κι έφυγα. Τότε πήγα στη δραματική».

Η ηθοποιός είναι από τις πιο αγαπημένες του ελληνικού κοινού, καθώς συνεχίζουν ακόμα και σήμερα να παρακολουθούν τις σειρές της, όπως οι «Απαράδεκτοι» και το «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς».

Δείτε παρακάτω τη Δήμητρα Παπαδοπούλου με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ το 1989:

SHARE