H Αμάλ Κλούνεϊ
H Αμάλ Κλούνεϊ/Φωτογραφία: ΑP images
ΑΜΑΛ ΚΛΟΥΝΕΙ

Ο Δημήτρης Γιαννέτος επιμελήθηκε τα μαλλιά της Αμάλ Κλούνεϊ και έβγαλε selfie μαζί της


Ο hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μία selfie με την σύζυγο του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν.

Ο Ελληνας hair stylist, ο οποίος διαπρέπει στο εξωτερικό επιμελήθηκε τα μαλλιά της Αμάλ και δεν είναι η πρώτη φορά. Η γνωστή δικηγόρος πολλές φορές έχει επιλέξει τον Δημήτρη Γιαννέτο για να της επιμεληθεί το hair look.

Οι δυο τους έβγαλαν μια selfie όπου η Αμάλ Αλαμουντίν είναι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη. Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ έχει πλούσια και μακριά μαλλιά και στις εμφανίσεις της συνήθως τα αφήνει ελεύθερα και κυματιστά.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος επιμελήθηκε τα μαλλιά της Αμάλ Κλούνεϊ και έβγαλε selfie μαζί της

Ο hair stylist, Δημήτρης Γιαννέτος, έχει επιμεληθεί τις εμφανίσεις πολλών celebrities, όπως της Σίντι Κρόφορντ, της Μέγκαν Φοξ, της Τζένιφερ Λόπεζ και της Μαρία Μενούνος. Αυτή τη φορά έκανε το hair look της Αμάλ Αλαμουντίν.

Δείτε εδώ:

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθήνα ως καινοτόμος και πολλά υποσχόμενος hairstylist αλλά το όνειρό του, ήταν να ταξιδέψει και να εξελίξει την επαγγελματική του σταδιοδρομία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ετσι αποφάσισε πριν μερικά χρόνια να αφήσει τα πάντα και να μετακομίσει στην Αμερική για να κυνηγήσει τ΄ όνειρό του και να συνεργαστεί με μεγάλα διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ. Και τα κατάφερε με επιτυχία! Η πρώτη του συνεργασία στην Αμερική ήταν με την Μαρία Μενούνος και στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές διάσημες γυναίκες.

SHARE