Δημήτρης Γκοτσόπουλος - Μαρία Κίτσου στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών
Η Μαρία Κίτσου βγήκε νικήτρια/Φωτογραφία: ΑΝΤ1
26|04|2020 12:52
SHARE
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Δημήτρης Γκοτσόπουλος - Μαρία Κίτσου: Ο Λάμπρος τρολάρει τη Λενιώ για τα ψώνια της κι εκείνη τον «εκδικείται» στο instagram


Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ του στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται η Μαρία Κίτσου να κάνει μερικά ψώνια στη γειτονιά της.

Ο ηθοποιός την τσάκωσε με την κάμερα του κινητού του και της ζήτησε να μάς δείξει τι αγόρασε. Δεν σταμάτησε να την πειράζει και μάλιστα της ζήτησε να μάς δείξει το χαρτί της μετακίνησής της. Οι ερωτήσεις του τηλεοπτικού Λάμπρου συνεχίστηκαν στη Λενιώ και της ζήτησε να πλησιάσει για να ελέγξει τι έχει μέσα στη σακούλα της. Όταν η Μαρία Κίτσου του έδειξε μια μεγάλη συσκευασία με πολλά κλάμερ για τα μαλλιά, εκείνος αναρωτήθηκε: «Είσαι τρελή;», και ξέσπασαν σε γέλια.

«Όταν ο άνθρωπος ψάχνει αφορμή για να βγει έξω από το σπίτι του έστω μέχρι το ψιλικατζίδικο» ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/B_Z8u72lV6a/

Στη συνέχεια η Μαρία Κίτσου πήρε την «εκδίκησή» της μέσω πάλι του Instagram.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος τραγουδάει με σκοπό να παρενοχλεί ανυποψίαστους περαστικούς. Η ίδια σχολίασε στην ανάρτησή της: «Aπάντηση στην καταγγελία του @dimitris.gkotsopoulos.official με ντοκουμέντο-φωτιά! Επειδή λοιπόν η εκδίκηση είναι πολλές φορές ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, δείτε τι κάνει ο άνθρωπος όταν έχει λαλήσει, κυριολεκτικά, από την καραντίνα και παρενοχλεί ανυποψίαστους περαστικούς για να σκοτώσει την ώρα του! Αφιερωμένο εξαιρετικά στον @dimitris.gkotsopoulos.official! Με εκτίμηση, @marika.kitsou.official»

https://www.instagram.com/p/B_aPI7wp3-z/
SHARE