Έλενα Μαυρίδου-Δημήρης Λάλος
Έλενα Μαυρίδου-Δημήρης Λάλος/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
30|07|2023 10:26
SHARE
COUPLE

Δημήτρης Λάλος-Έλενα Μαυρίδου: Η κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στην Επίδαυρο


Ο Δημήτρης Λάλος και η Ελενα Μαυρίδου παρακολούθησαν τα «Βατράχια» του Αριστοφάνη στην Επίδαυρο και πόζαραν μαζί για τους φωτογράφους.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου είναι ζευγάρι τα τελευταία οχτώ χρόνια, έχουν μια κόρη, τη Νικολέττα και ζουν στα Πετράλωνα.

Σε κοινή συνέντευξή τους στο Bovary.gr, και οι δύο απάντησαν στην ερώτηση «Πώς θα χαρακτήριζε ο ένας τον άλλον», με τον Δημήτρη Λάλο να λέει: «Μοναδική, εγώ έτσι θα περιέγραφα την Ελενα», ενώ η Έλενα Μαυρίδου: «Εγώ δεν είμαι τόσο δωρική σαν τον Δημήτρη. Δεν μπορώ να το πω με μια λέξη. Μπορώ να μιλάω, να μιλάω, να μιλάω για τον Δημήτρη, κι εσύ να΄χεις φύγει… Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Δημήτρη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει βάθος, κατανόηση, έχει χιούμορ, έχει ειλικρίνεια, κι αυτό που αγαπάω πολύ είναι ότι έχει αφοσίωση σε οτιδήποτε θα επιλέξει. Θα στηρίξει τα πράγματα και μέσα του και στους άλλους. Κι αυτό εγώ το θαυμάζω. Τον θαυμάζω σε πολλά επίπεδα. Σαν φίλη του τον θαυμάζω, σαν ερωμένη του τον θαυμάζω, σαν γυναίκα του τον θαυμάζω, σαν συνοδοιπόρος, σύντροφος».

Πρόσφατα, ο Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου βρέθηκαν στην Επίδαυρο, όπου παρακολούθησαν τα «Βατράχια» του Αριστοφάνη με τον Άρη Σερβετάλη και τον Μιχάλη Σαράντη, σε σκηνοθεσία της Έφης Μπίρμπα.

Η Έλενα Μαυρίδου φορούσε ένα halter neck φόρεμα με κεντήματα στη φούστα και cut-outs, το οποίο συνδύασε με sneakers, ενώ ο Δημήτρης Λάλος ένα κοντομάνικο πουκάμισο σε ασπρόμαυρο σχέδιο και μαύρο παντελόνι. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μόνοι τους, αλλά και με τους συντελεστές της παράστασης.

Ο Δημήτρης Λάλος και η Ελενα Μαυρίδου παρακολούθησαν τα «Βατράχια» του Αριστοφάνη:

Δημήτρης Λάλος-Άρης Σερβετάλης-Μιχάλης Σαράντης-Έλενα Μαυρίδου
Δημήτρης Λάλος-Άρης Σερβετάλης-Μιχάλης Σαράντης-Έλενα Μαυρίδου/ NDP Photo Agency
Γιάννης Μόσχος-Δημήτρης Λάλος-Έλενα Μαυρίδου/ NDP Photo Agency
Έλενα Μαυρίδου-Δημήτρης Λάλος/ NDP Photo Agency
SHARE